tacos ! :D

hej !
nu är jag hemma från jobbet och träningen. träningen gick as bra idag och jag är huuuur trött som hällst just nu. Snart blire tacos och sedan ska jag försöka komma med antligen nå tips eller hissa/dissa lista eller någonting annat kul. haha, men jag hör av mig när jag har käkat, kyss

salongen

tjenare !
nu sitter jag på salongen och om cirkus 2h så slutar jag. sköönt! kom just på att det inte är nå dans idag, så det är därför jag ska jobba till fyra. sen vid fem blir det träning som planerat ! ojj, nu kommer det kunder så nu måste jag avsluta, men vi hörs sen ! puss

jobba/dansa/träna

hej !
nu ska jag snart börja klä på mig för att sen åka och jobba på stan. tror inte det kommer bli så mkt uppdatering idag pga att jag ska jobba fram till tre, sen ska jag på dans och direkt efter det ska jag träna.. :) men jag hör av mig när jag kommer hem ! puss

arg/jobba

hej !
just nu är jag faktiskt ganska arg. ringde till pappa idag och sa att jag skulle komma, sen nu när jag kom visade det sig att malin hade spytt typ hela dagen !!!! :S varför sa dom inte det så jag slapp komma hit. ! fick även reda på att jag skulle jobba imorgon eftersom att malin är sjuk. Så just nu sitter jag instängd på mitt rum med typ hur mkt vitpeppar-korn som hällst och bokstavligen häller i mig ! jag ska fan inte bli sjuk nu på lovet !! gahhh. vill bara här ifrån men såklart har dom sista bussarna från mig gått. så nu är det väll bara att hålla tummarna på att jag inte blir sjuk ! blä.

t-shirts ! ;)

asså just nu finns det galet mkt snygga t-shirtar ! den första är min absoluta favorit, så himmla snygg ! ;)

Somewear T-shirt Wreckord
 399:-

Acne  Wonder Icebear 550:-

Amplified Dancer 399:-

bubbelroom.se

sjuka/hemmakväll..

hej !
nu när jag kom hem till pappa visade det sig att både han och malin var sjuka vilket betyder att jag inte har någon skjuts ikväll !!! urchhhh. får väll bli en hemmakväll idag då men det var värkligen inte det jag var sugen på.. blää.

ska nog iaf ta och hoppa in i duchen eller lägga mig i ett vart bad och kolla på tv snart.. men först ska jag försöka laga lite mat till moi.

hörs sen ! kyss


2 PÅ TOVE/GRAN CANARIA 09

hey ! :)
nu ska jag alledes strax åka in till stan, vet inte om det blir shopping eller om jag bara ska hem till pappa, men det visar sig. Skulle igentligen ha tränat på friskis med sabina idag men jag hinner värkligen inte det idag, har hur mkt som hällst att göra.. men imorgon ska jag försöka hinna med att träna :)




älskar dom hära bilderna ! :D <3


(Försenat inlägg) 6 ÅR !


grattis syrran, jag älskar dig.


26/2

dagens köp :





hittade denna vackra ring idag när jag ocg sofia var en snabbis på stan, aa, och man kan väll säga så här att det var kärlek vid första ögonkastet ! haha, kostade runt 50 kr på lindex ! :))

barnkalas :P

hej på er !
nu har precis alla barnen gått hem, syrran fyller ju 6 år idag så hon har nyss haft barnkalas. Anna-maria vad också hit en snabbis men nu har hån åkt till sälen tråkigt nog... jaja, nu ska jag lägge upp bilder på dagens köp, det kommer om 5 ;)

puss ♥

ny duchad ! :D

hej på er sötnosar !
nu har jag precis duchat och nu ska jag ta och blåsa håret och ha i lite vårdande produkter, hah ;) sen ska jag nog ta och kolla på ytterliggare en film, är inne i någon slaks film-period just nu men det är ju rätt skönt att krypa ner under täcket vid 8 och kolla på en film till typ 10 och sedan försöka sova, vilket jag oftast inte lyckas med, men men, det är härligt iaf ;)

aja, blåsa håret var det ! kyss


Tadaa ! ;)












jag kan när jag vill ;)


tre favoriter ;



  

dax för frulle ;)

nu ska jag ta och gå ner och käka lite frulle. men vi hörs senare :) puss

blir hemma idag..

hej på er !
idag blire så att jag stannar hemma, har världens mensvärk och vi har ju friluftsdag hela degen och då är det ju inte så kul att stå ute en hel dag med magont. men detta betyder ju att det kanske hinns med lite mera bloggning, och när anna-maria kommer hem (om jag inte fortfarande har ont) så ska vi ses och kanske fota lite till:)

nu ska jag krypa mer under täcket tsm datan och så ska jag slå på en härlig film ;) men vi hörs senare !

kyss ♥


ännu en bild från igår, :)

Svar på kommentar:

Anonym om RUBRIK:

det syns ju att du har löshår!! :S




Svar: om jag säger såhär, mitt hår är 100% äckta, inte färgen men håret är då värkligen äckta. Skulle aldrig palla med att ha löshår så jag kör på det lite naturligare och det lite enklare. hoppas du nöjer dig med svaret och bli inte allt för avundsjuk nu. puss ! ♥


anna-maria [hjärta] johanna










.

tjenixens !
nu har jag varit hemma ett bra tag men jag har inte hunnit blogga förns nu. :) dagen idag har väll varit helt okej, rätt chill faktikst men ändå ganska så tråkig.. jaja, gjorde iaf NO-provet idag och det kommer nog inte gå så bra, haha, svarade på alla G-frågor och alla MVG-frågor men typ 1 eller 2 VG-frågor.. hmm.. :P

nu ska jag städa lite på mitt rum men eftersom jag är rätt slö av mig och hatar att städa så blir det nog inte så iaf. Jag tror ändå dom kommer hit och städar på fredag, så vi får se hur mkt städning det blir för mig idag;)

aja, ha det braaa ! kyssssssssssssar ! ♥


[hjärta]

RUBRIK

hej ! nu är jag hemma och har duchat ! dansen gick mkt bra och idag började vi med lite hopp osv ;) mkt rooligt ! :D

nu ska jag nog ta och kolla på lite tv och plugga. Ska även ta mig en kopp te eftersom min hals fortfarande inte är 100 !

bjuder även på en as vacker cam- bild ! hah :)


i just can ́t get you out of my head :S

dax för plugg:)

nu är jag hemma och nu ska plugget fram ! blä.

sen blir det dans ! det blir toppen ! :)


VÅR/SOMMAR OUTFIT


Grattis danne !

hej !
snart kommer gästerna eller vad man ska kalla det. min brocha fyller ju somsagt 17 idag så vi ska fira honom. Sedan kl 3 så har jag dans, det är ragga idag som gäller :) efter det tror jag att jag ska gå och träna lite på friskis men jag vet inte.

ojj, nu kommer dom så nu måste jag dra. ha det bra. kyyyyss ! ♥

gamla mobilbilder / sommar ! <3








god morgon/good morning/buenos días/สวัสดี ตอน เช้า/Guten Morgen

 

nu ska jag ta på mig lite kläder osv, bloggar mera sen ! :D kyssar ♥

i'm in love !


hur söta är inte dom hära leggingsen !  ska banne mig beställa dom och jag kan tro att dom längst fram kommer bli vårens och sommarens favorit för mig ! :D 


är även galen i denna klänning ! ljusrosa är nog min absoluta favorit färg nu till våren/sommaren ! <3


paket inslagningsdax ;)

nu skall det skås in paket, så vi hörs senare ! kyssar ♥


Dagens tips: sotade ögon ;)


Lördaaaag

god morgon !
nu har jag vaknat och ska snart klä på mig. Igår fixade jag så att det skulle kunna komma upp en "dagens tips" idag igen, vad tycker ni om det ? vill ni ha ett tips idag igen.? kan ju avslöja att tipset har lite med smin att göra :) he..

idag ska vi föresten fira min brocha, och am är på nå gymnastik grej hela dagen så jag får väll ta en lugn dag och sedan blire väll utgång med anna-maria ikväll. hoppas jag !! :D

ska även försöka fota lite idag så jag kan fylla bloggen med vackra bilder, haha :)

jaja, nu ska jag somsagt klä på mig.. :) kyyyyss ♥

Kör en dagens tips idag igen : Sommarfina naglar ;)



hoppas ni ser vad det står ;) haha,

fullt upp ;)

hej !
ledsen att jag inte uppdaterat tidigare men jag har haft fullt upp hela dagen ! Först var det ju skola och direkt efter det så åkte jag och anna-maria till kupolen, köpte ett par skor, kastanievatten och en present till bror min som fyller 17 på söndag;) sen vid typ kvart över 6 tog vi bussen hem, jag käkade och efter det drog vi  direkt bort till isen för att kolla på killarna när dom spelade hockey mot hosjö :)

just nu är am hemma och käkar och sedan ska vi nog dra ner till tobbe eller hitta på något annat kul ! :D

men vi hörs snart ! pussss♥

Dagens tips: hår

Här är nogra tips om hur man sköter sitt hår på bästa sätt! Det mesta kanske du redan vet men vissa saker kanske blir nytt för dig, vad vet jag ? Kommentera gärna om du har egna hår-tips :)


1. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt.

2. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

3. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo.

4. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

5. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj noga.

6. Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

7. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig.



helt ok ! :D

hemm från skolan nu. Snart ska jag sätta igång med läxorna :) hade ju matte-prov idag och jag tror fakitkst det gick helt okej ! :D haha,

ska försöka med med att komma på lite roliga/intresanta inlägg, så om ni har förslag så säga gärna till :)

aja, hörs sen ! pusss

måste köpas!


 SVART VS VIT ??




RUBRIK

hej !
nu har anna-maria just gått hem. Vi har setat och planerat lite om när vi ska till lager 157 och vad hon och jag ska hitta på på fredag ! så nu börjas det smidas lite planer, heh :P

jaja, idag så har jag iaf åkt slalom med 7:an 8:an och 9:an på våran skola, det var gryymt kul och jag börjar fakitkst känna mig som en kung i backen ! haha,

nu ska jag kolla på det nya avsnittet av andra avenyn och sedan ska jag plugga :)

ha det bra så hörs vi sen !

pussssssssss♥

slalom imorgon ! :D

hej !
kännar att bloggandet här har blivit uuuuselt ! men jag hinner fan inte blogga så mkt längre.. tränar ju rätt mkt och så måste jag ju hinna med i skolan också, men jag ska försöka att uppdatera så ofta jag kan, det lovar jag !

idag så blev det tyvärr ingen träning, hann inte det. Skulle prova slalomskidorna inför imorgon och packa. Skulle även städa och passa syrran.

Imorgon äre friluftsdag i källviksbacken ! så imorgon blir det slalom fram till kl 2. Kommer väll hem strax innan tre och så lovar jag er att blogga ! :D

nu ska jag börja med hemkunskaps-läxan, det ska faltiskt bli kul, ska inreda en lägenhet ! :D

aja, puss på er mina söta läsare !

tiilda !

hej !
idag har det ju varit skola och dagen gick faktiskt riktigt snabbt. Efter skolan åkte och och tilda hem till henne där vi bla drack 1 l cola! haha, sen åkte vi ner på stan och köpte lite grejer och sedan blev det dans! nu är jag iaf hemma och ska snart ducha.

imorgon efter skolan blire tilda igen, och sen vid 8 tiden ska vi träna så bloggandet imorgon kommer suga ! ha ;)

jaja, nu väntar duchen, puss

alla-♥-dag !

hejsan alla läsare !
ledsen att jag inte uppdaterar förns nu men igår när jag & tobbe kom hem slocknade vi direkt och sen idag så har det varit fullt ös, dans, träning och mkt mer !

idag är det ju alla hjärtans-dag så kvällen blir till allt mysa och kanske kolla på någon bra film och käka gelé-hjärtan som mamma köpt till mig. hah :D

angående igår så var det grymt kul ! hela kvällen blev väldigt lyckad och alla värkade ha haft skit kul ! hade dock ingen kamera med mig så tyvärr blire inga bilder :P

ha det braa ! :D <3


färdig-fixad

nu är jag klar och jag ska snart gå ner till tobbe för att förbereda lite inför festen !



Kvällens-outfit ser väll ungefär ut som ovan fast med lacklegins till ;) Vet inte riktigt nör jag kommer hem inatt men vi hörs imorgon. kyssar ♥



trött!

nu har jag varit ute en sväng och nu ska jag sova, haha. Måste ju palla att vara vaken hela natten, och just nu känner jag mig halv död. så en liten svängs vila sitter ju inte fel ! god natt då eller vad men säger ! :D

Lördag/vaken

godmorgonpåer!
nu har jag precis vaknat och snart ska jag nog klä på mig och ringa till tobbe och se om han ska hänga med ut ! Ska även fixa en spotify lista till min lillasyrra som ska ha disco om typ två veckor, haha;) Ikväll vankas det fest så dagens kvälls-outfit kommer förmodligen innan jag sticker om jag hinner !

jaja, vi hörs senare !

kyssar ♥

justia..

kom just på en sak, eller två saker kanske man ska säga, hah ;) den första saken jag kom på var att jag har ju helt glömt bort att visa er bilder från onsdagens lilla shopping-tur och den andra saken var att jag behöver värkligen byta header ! Två saker som måste fixas i helgen ! :D ♥


ingen rubrik fanasi

nu är jag hemma hos mamma och kusinerna från karlsda har precis kommit hit. haha, dom är faktiskt grymt söta och dom snackar ju hur kul som hällst !

ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska väll se efter vad anna-maria gör eller ringa tobbe :)

nu ska jag gå ner till dom andra för dom roooopar efter mig, haha.

hörs senare !

kyssar

Duktigt !! :D

hej !
bara för att jag och tilda är sååå himla duktiga så gick vi faktiskt på två pass idag, först medel och sedan ki box ! :D så nu ska vi ut i stan och slåss ! haha,

nu ska jag städa klart mitt rum, men vi hörs någon gång imorgon :D

kyssar

Video-blogg :)



haha, rackarns vad snygga vi ärrr ! :D <3

ändrade planer..

drar iväg och tränar med jenny kla halv sex till halv sju istället ;)

puss


Video-blogg ? ;)

nu är jag hemma från skolan och just nu sitter jag med en kopp kaffe och läser lite bloggar ! Det nationella provet vi gjorde idag gick också bra, tror jag ? haha ;)

Alledes strax ska jag ta och börja städa mitt rum och packa, sedan blire ki box ! sitter redan nu och ladda upp med "hårs körnings-låtar", haha !

hör av mig lite senare och du bjussar jag förmodligen på en video-blogg av mig och tt :) haha, det vill ni inte missa, men jag måste bara hitta sladden först (a)



kyssarrr ! ♥


blir bara en bättre människa ! :)) <3

hej !
snart ska jag dra till skolan och där ska vi göra ett andra nationella prov i svenska :) Efter skolan ska jag hem och byta om och sedan träna, ki box idag !

har fått väldigt många taskiga kommentarer nu för tiden, men jag har faktiskt lärt mig en sak med att ha blogg, man ska inte ta åt sig av allt. Ni kan skriva hur mkt skit som hällst till mig och jag bryrmig faktiskt inte. Om du eller ni som skrivit dom taskiga kommentarer istället kommer fram till mig på stan och säger vad ni tycke så kanske jag skulle ta åt med, men när ni kommenterar på en blogg så tar jag värkligen inte åt mig, blir nästan bara glad för det är ett tecken på avundsjuka ! så det spelar ingen roll hur mkt dumma saker ni skirver, för ni lyfter mig bara till en bättre människa !

kyssss ♥




skola/fota

hej !
bogg.se krånglade som tusan igår så det gick inte att uppdatera, där är förklaringen till varför jag inte hörde av min när jag kom hem ;) men men, idag efter skolan ska jag iaf åka och fota för en trafikskola, det ska bli jätte spännande, vet inte riktigt vad dom vill ha kort på men det visar ju sig ;)

nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan åka till skolan ! men vi hörs ikväll när jag kommer hem, blir nog runt halv 8 tiden (:

puss


Färg byterna !

vad tyckte ni om färg byterna på bloggen ? jag tycker faktiskt det blev helt okej ;) men jag ska se till att fixa en helt nya snart ;)

men men, nu sk jag byta om och sedan bege mig ner till stan :D

men vi kanske hörs när jag kommer hem annars gör vi det imorgon :)

puss

nationellt-prov/svenska

hej !
nu har jag kommit hem från skolan. har en hel del plugg att göra så jag ska väll snart ta tag i det hela och plugga lite ;) sen kl 20 ska jag åka och träna ;)

idag i skolan så började vi iaf med att göra ett nationellt-prov i svenska. Tyckte faktiskt det gick väldans bra ! Det var läsförståelse delen och på torsdag ska vi göra uppsatts delen ! Börjar faktiskt gilla svenska så jag ser nästan fram emot torsdagens nationella-prov (:

har varken tid eller lust till att ta en dagens, så idag blire inge sånt!

nu ska jag somsagt försöka plugga lite ! men vi hörs senare !

puss


just nu vet jag inte mkt ;) hah

tjenixens !
har ingen aning om vad jag ska skriva så jag låte bli ;) hah

puss

bussen !

hej !
snart ska jag gå till bussen men jag är fortfarande inte helt klar ;) hah, men men, jag glömmde iaf helt bort att uppdatera iger, sorry för det ! :P

Men idag efter skolan ska jag ner till stan och handla lite gott inför nationella-proven som vi har på tisdag och torsdag..  och sen ska jag plugga lite och sedan är det dans ! :D

nu har jag nog inte så mkt mer att säga men vi hörs när jag kommer hem ! :))

puss

soligt värre ! :D

nu har jag setat ute på altan i typ 40 min, solen skiner och det är ju hur skönt som hällst ute ! Snart så ska jag ta mig en lite promenix ner till stan för att köpa lite grejer och sedan dansa. Efter det blire somsagt friskis och sedan hem igen! ;)

nu ska jag packa lite och sedan käka lite lunch. Men vi hörs nör jag kommer hem, blir väll runt halv sju skulle jag tro!

men ni får ha det så bra alla blogg-läsare ! :D

puss


Söndag

God morgon på er ! ♥
nu undrar ni säkert vaför jag är vaken så här tidigt men jag har värkligen inte kunnat sova inatt, vet inte varför men det känns som att jag inte har sovit ett piss. hah. Idag så äre dans och träning som gäller ! tror jag ska gå till dansen, det ger ju en lite extra motiton :) dansen börjar tre och kl 5 ska jag till friskis, duktig jag är eller hur ?! :D haha. Ska även försöka plugga lite. (:

aa, nu har jag inte så mkt mer att skriva men vi hörs snart !

puss


Favoriter just nu !


kavaj ? :)

funderar nog på att köpa mig en kavaj till våren.. som man liksom kan ha som "jacka". Hittade iaf denhära och jag tycker den är skiiit snygg !

Klicka på bilden eller länken för att bli medlem:



Klicka här

eller



här

tränat klart !

hej !
nu har jag tränat klart, duchat, gjort hårinpackning, rakat benen mm, smört in benen och just nu sitter jag och dunkar spotify musik på högsta volym ! vet inte riktigt och jag har så mkt mer att säga men jag lovar er flera inlägg ikväll !


den bjuuder jag på ! jag just nu :) osminkad och mkt vacker !  hah

2 do:

Träna (x)
Börja på bild läxan (x)
Börja plugga lite no ( )
Börja med hemkunskaps-läxan om jag orkar ( )
Städa min smink hylla/byrå (x)
Ducha (x)
Ev. smörja in mig med ett lager b.u.s ( )
och så självklart blogga ( )


Träning

om cirkus 30 min åker jag ner till stan för att träna lite och om jag hinner så ska jag köpan en brun-utan-sol också! :D senare ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. men det visar sig ! hah,

nu så ska jag försöka städa klart lite på mitt rum ! :P men vi hörs senare !


tjadå!


Rösta på mig i veckansblogg tävlingen:

Om ni vill vara hur gulliga som hällst så rösta på mig i veckansblogg tävlingen :

Rösta här

tackk på förhand ! :D


dagens inköp:


Ljusrosa - gina tricot - 199:- storlek S

Vit - Gina tricot- 149:- storlek S

Till filmkvällen med sabina :) ♥


stan/filmkväll

hej !
nu har jag precis kommit hem efter en shoping tur på stan med sabina ! (visar det jag köpte senare) Nu så tänkte jag ta och läsa lite bloggar och sen vi 6 eller 7 tiden så kommer sabina hit och kollar på film. Köpte ju med oss lite chips och läsk hem så nu blire filmkväll. Ska bla se 17 again med Zac Efron (stavning?) som huvudroll... han e ju såååå snygg ! haha

hörs senare !

puss

Detta ska köpas imorgon:


Fast i rosa

och sen lite andra grejer på gina tricot ;))

sliiiiten !

tjenare ;)
nu har jag varit hemma i sisådär 2 timmar men jag har inte hunnit bloggat. Har pluggat och fixat lite på mitt rum. Jaja, kl halv sju ska jag åka och träna och kommer inte hem förns strax efter 8:) Pallar inte fixa dagens idag. haha, känner mig grymt sliten efter skidåkningen i skolan idag och jag pallar inte fixa till mig. haha (aa)

nu ska jag gå till den stationära datan och lägga över lite filmer på ett usb och sedan flytta filmerna till min data. så vi hörs lite senare !

puss.

Skidor/Ki box

God morgon !
snart ska jag dra till skolan, bussen går om cirkus 20 min. Idag har vi skidor i skolan så nu håller jag på att packa ner lite varma kläder ;) vet inte riktigt när jag slutar idag men jag hör av mig när jag kommer hem. Ska även träna lite idag, ki box blire ! snacka om att jag kommer vara trött efter det eftersom jag har hört att det är enormt drygt ! haha, jaja :)

nu ska jag packa färdigt. men som sagt så hör jag av mig när jag kommer hem !

puss



nu;

plugga !


dagens 3/2


Rosa tröja - gina tricot 129:-??
Linne - gina tricot 129:-
Lacklegins - 179:-

Johannaa ! :D

hej !
direkt efter skolan idag så åkte jag och johanna ner till stan och kikade lite. (det är därför jag inte hunnit bloggat tidigare) men vi hade iaf mkt skoj och det var hur kul som hälst att spendera lite tid med johanna. det var ju ett tag sedan.. tråkigt nog.. jaja ;)

nu ska jag iaf ta och plugga lite, sedan kanske jag bjuder på en dagens. men vi får se :P

ha det bra så länge !

puss


en bild från sjuan skulle jag tro..
jag och johanna :)

tränat/duchat

hej !
nu är jag hemma från träningen och jag har precis duchat. nu så ska jag ta och lägga mig och kika på tv. Sedan ska jag försöka svoa lite!

men vi hörs imorgon.

puss

Dagens


Lacklegins - gina tricot 179:- ??
Stor t-shirt - H&M REA 50:-
Kofta - gina tricot ??:-
klocka - Ur & penn REA 249:-

friskis

hej !
nu är jag hemma från skolan och alledes strax ska jag gå och ta mig något att stoppa i magen. Sen vid typ halv 8 så blire friskis. :) dagens kommer, jag lovar ! :D

hörs snaaart !

Duchen

hej !
nu är jag hemma från dansen och ska snart hoppa in i duchen. efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra, borde kanske plugga men jag pallar värkligen inte det just nu. Jaja.. duchen vare !



puss

Tacos/dans

nu ska jag snart gå och käka lite tacos ! :D sedan så blire dans :) men vi hörs nog när jag kommer hem !

pussss

dagens

 
Jeans - BikBok ??:-
Linne - Gina tricot 129:-
Kofta - Åhlens 199:-
Klocka - Ur & penn REA 249:-


skolan

hejsan alla fin och fula !
nu sitter jag och borstar tänderna och ska snart åka till skolan. slutar nog vid tre idag och sen när jag kommer hem så bjuder jag nog på en dagens och kanske nå mer kul ! sen blire dans !

nu hinner jag nog inte skriva så mkt mer men vi hörs när jag kommer hem !

puss