Blåsnigen/En annan del av köping !

hej!
nu är jag hemma och känner att jag kommer ha världens tränings-värk imorgon .. :P ikväll så ska jag kolla på blåsningen och en anna del av köping. haha! har även en bit mörkchoklad kvar som jag ska käka, myysigt ! :D

men men, nu börjar det så nu hinner jag inte skriva mera. Angående frågestunden som får den komma någon dag i veckan.

puss


käka sedan stan !

nu ska jag gå och käka mat och sedan drar jag nog ner till stan. blir dock inge mer uppdatering förns jag kommer hem strax efter sex med då bloggar jag ikapp det jag missat :)

ännu en träningsbild :


söndag/träning & bloggning

hej bloggen!
idag är det söndag vilket betyder att det är skola imorgon. Idag så ska jag iaf plugga lite, både so, matte och no. Sedan har jag dans kl tre till fyra och vid fem ska jag gå ett pass på friskis. ungefär så kommer min dag se ut :P men jag ska försöka klämma in lite bloggning lite här och där under dagen.

jag vet faktiskt inte vad jag mer har att säga men jag ska iaf försöka blogga så mkt jag hinner idag. :)) kanske till och med ska köra en frågestund, eller vad tycker ni? ;) 


Tips: Naglar

jag tror dom flesta tjejer vet hur det känns att ha korta naglar och fula nagelband och det är ju inte kul ! så här har jag några tips om hur man kan göra för att hålla naglarna fina och långa och hur man gör för att hålla spruckna nagelband borta..



♥ Först filar jag naglarna till önskad form och längd. (KIKS ca 25:-)
♥ Sen så maserar jag in Depends nagelbands-kräm på nagelbanden. (KIKS/ÅHLENS ca 50:-)
♥ Efter det så petar jag även ner nagelbanden med en nagelbandspetare (KIKS/ÅHLENS ca 20:-)
♥ Sen så har jag på ett slags lack för tunna naglar som skivar sig, märken Mavala (KIKS/ÅHLENS ca 60:-)
♥ När jag har gjort allt detta målar jag naglarna i önskad färg, idag blev det svart från Depend

hemma/duchat/ätit

hej !
nu är jag hemma från träningen och har hunnit duchat och ätit. nu väntar en mörk choklad-kaka och en härlig film ! det ser jag fram emot ! träningen idag var jätte kul, var på nå typ step up eller vad det hette och det känndes som en grej som värkligen passade mig !

vi hörs igen om ca 10 !

puss


stan/träning

nu har jag bytt om och är så gott som klar ! om ca 1 timma ska jag dra ner till stan och kolla efter ett par tränings-byxor och sedan ska jag till apoteket och hämta ut lite tabletter. Efter det är det som sagt träning som står överst på listan ;D




ha det bra, vi hörs när jag kommer hem !

puss

träning med jenny! :D

hej på er !
har nyss vaknat och ska snart käka lite frulle. Sedan vid ca halv tre drar jag ner till stan och möter upp min kompis jenny för ett tränings-pass på friskis och svettis ! är värkligen hel peppad och idag ska jag ta i som bara attans ! haha. 

nu ska jag som sagt gå och käka lite frulle men jag återkommer strax!

puss



hittade en väldigt gammal bild på mig och jenny. haha, see så snygga vi är !


Bilder/listor

hej !
nu är jag hemma hos pappa och ska snart gå och basta ! tänkte att jag skulle försöka att ta lite nya bilder också, men det får bli imorgon. haha. känner mig väldigt frussen och väldigt förkyld så det är ju inte helt fel med en hemma-kväll och en varm bastu. :)

Tänkte även bjussa på lite olika "listor", haha, nu undrar ni säkert vad för listor men det får ni se imorgon. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller är det inte så man säger ? :P haha

puss på er !


städat / packat

hej bloggen !
nu har jag precis städat klart mitt rum och packat klart. ska ju till pappa imorgon så det var därför det behövdes städas. Imorgon kommer dom också hit och städar så då kommer mitt rum vara extra fint när jag kommer tillbaka till mamma. haha ;)

nu ska jag iaf hoppa in i duchen en jätte snabbis och sedan ska jag göra en smothie (stavning?!) och kolla på tv med familjen !

vi hörs imorgon när jag har kommit hem till pappsen !

puss

 

nu:

duchhhhhhen !


Titta vad jag hittade i brevlådan idag....



Och i där låg ett as sött mobil-smycke &...


...ett grymt fint halsband som det står LOVE på!



Tack till www.angeldesign.blogg.se!


Gårdagens-Outfit


500 tabletter !

hej!
nu har jag varit hemma i typ två timmar. var hos läkaren idag så det var därför jag slutade så tidigt. Men men, hos läkaren fick jag iaf en massa tabletter, bårde järn-tabletter och p-piller så jag ska väll sammanlagt käka över 500 tabletter tills sommaren eller hur det nu var. haha, jaja. HB:t (bodvärdet) låg iaf på 109, det var dock inte så bra, ska väll ligga runt 140. Men jag hade ju bara 42 för några månader sedan så det är ändå rätt så bra, men bättre ska det bli! :D haha. 

nu så ska jag iaf ta och plugga lite till svenska-provet som är imorgon. Tänkte åka och träna också men tror inte det blir så.. 

men vi hörs snart !
 

INSPIRATION/MODEKUNGEN.SE




hemma

Hej !
nu är jag hemma igen och jag känner mig heelt slut ! ska alledes strax gå och ducha och sedan ska jag kolla på någon film skulle jag tro, måste även börja med svenska-läxan. urchh.

blev tyvärr inga bilder tagna idag, glömde helt bort att jag hade kameran med mig.

ja, nu ska jag som sagt gå och ta mig en duch !

hejdå ! :D


mkt träning ! :))

god morgon på er !
nu är jag vaken och håller på och packa inför dagen ! Först blir det skola, med idrott på shemat och lite annat! sen så ska jag direkt till friskis och svettis på ett en timmes pass och sedan har jag en timme på mig att dra till dansen ! :D mkt träning idag dvs ! :D

jaja, nu fick jag tydligen ganska så brottom, men jag har med mig kameran idag så om jag kommer ihåg så ska jag ta lite bilder som jag förmodligen bjussar på när jag kommer hem ! :D hah,

puss ! ♥


kläder !

hej ! nu är jag hemma från dansen och jag är nog ganska så säker på att jag kommer ha tränings-värk i låren imorgon, haha ! i veckan ska jag iaf köpa tränings-kort på friskis och svettis :D så nu blire att träna inför sommmaren ! :D

just nu så håller jag på att plocka fram lite kläder som vi ska lägga ut på blocket, har alledes för mkt kläder som bara ligger och skräpar. Märkes-kläderna ska ut på blocket och resten ska mamma ta med sig till en loppis ;)

jaja, nu ska jag fortsätta leta kläder, men vi hörs sen !


varm o´boy!

hej !
nu har jag precis kommit in efter en skoter sväng och lite pulka åkning ! om sisodär 1 h ska jag dra in till stan för lite dans ! superkul !

nu ska jag gå ner och dricka varm o´boy med tove. men vi hörs när jag kommer hem eller om jag hinner innan jag åker, men det visar sig.

Föresten, om ni har nå tips om vad ni vill se mer av i bloggen så säg gärna till ! :D haha,


puss.

Dagens fråga:

Anonym om Godis och popcorn!:
kan du inte visa en bild på din navel ? kramkram
Svar: Jovisst kan jag det !



OBS ! den vita fläcken på min mage är blixten ! :P

haha !


Godis och popcorn!

Nu blir det robinsson tsm en stor godis och popcorn skål och förmodligen så kommer anna-maria också hit :) mktmys,

sen imorgon så blir det dans om min hals blir bättre vilket jag inte tror men jag ska iaf dit och kolla. och sen är det ju måndag igen och ännu en helg har gått, nä, urch så där får man inte tänka, har ju faktiskt hela natten kvar idag och hela morgondagen ! :D haha,

ha det så bra så hörs vi efter robinsson eller imorgon bitti !

PUSS


:S

jag är så arg så arg ! lägg bara ner !!


"Bildbomb" - only myself







 (klicka på bilden för större bild.)

anna-maria :)

tjjjjja !
nu sitter jag här med anna-maria igen ;) blev tyvärr ingen poker-kväll igår men ikväll äre nya tag som gäller !! :) nu så ska jag och anna-maria spela något skojjsigt spel i väntan på att tobbe ska svara i telen !

hörs sen !

kissies ♥

RUBRIK

god morgon på er !
idag är det lördag och jag är typ lite halft sjuk, har knappt någon röst och värdens huvudvärk ! skulle igentligen träna idag med sabina men eftersom jag inte äns kan gå upp för trappan utan att bli anfådd så tror jag inte det är någon idé.. men men, sitter iaf nu och lyssnar på den grymma låten whatcha say ! har en massa videosar på mig och anna-maria när vi typ dansar till den låten, haha, jag lovar er att ni vill se dom men tyvärr så tänker jag faktikst inte visa dom;) hahaha, :)

jaja, nu ska jag ta och läsa lite bloggar och sedan ringa anna-maria ;) puss♥

bruuuudar !





nu är jag med anna-maria och vi ska snart ringa till tobbe. det lir poker-kväll idag igen, tsm tobbe carl mm :) ska väll spela skiten ur dom idag igen då, haha (a) jaja, nu ska va dra !

shadåå ! ♥


dagens


Jeans - Bikbok
Linne - Gina tricot
Kofta - Åhlens
Klocka - Gran Canaria

fredag ! :D

tjena tjena !
nu är det äntligen helg, och jag är så glad så glad. om någon timme ska jag träffa anna-maria, vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag men vi kanske träffar tobbe och dom ett tag. Men förhoppnings vis kommer kvällen bli galet bra, det brukar det bli med anna-maria, hah ! blir förmodligen att vara med henne imorgon kväll också. :)

En dålig webcamera bild på dagens kommer om cirka 3 och sen så ska jag dra ner och fixa lite grejer !

hörs !


kvällen :

nu sitter jag och gör klart det sista till min engelska-redovisning som är imorgon. har även so-prov imorgon så jag behöver nog gå igenom det sista inför det också. sen måste jag städa mitt rum, städarna kommer imorgon och då måste jag ha plockat ihop.. jaja, det går rätt fort om man bara sätter igång. nää, nu blev det bråttom, för om 1 h57 min börjar made in sweden !! :D

puss

"Bildbomb" - Jag & Tove :)






Hissar & Dissar !


• Först och främst skulle jag vilja börja med att hissa converse! det är ju typ hur snyggt som hällst ! har ett par ljusrosa (inte äckta) och jag bara älskar dom ! ska nog köpa mig ett par vita nu till våren tror jag. Dom är ju lite dyrare än vanliga tygskor men dom är också tuuusen gånger snyggare !


• Sen så vill jag hissa jet set klockorna ! Många säger att 600:- för en plast klocka är fööööör dyrt, men jag tycker fan det är värt det ! Dom är så jälka snygga, min favorit är den ljusrosa! :))

•Sen måste jag ju bara få hissa min nya data ! den är galet snygg och den har webcamera ! :DD jag är sååååå nöjd ! haha,

• Jag vill dissa alla läxor! Vem kom på den idéen igentligen ? att man först ska gå i skolan i typ 7 h och sedan ska man hem och plugga!! idiotisk idé enligt mig !

snart - hissa & dissa !

hej hej !
allt bra med er? med mig är det iaf inte så bra, har världens mens-värk, det är helt sjukt hur ont jag har ! haha. jaja, om cirka 1 h 30 min så ska jag gå och hämta tove och sedan blir det pluggning, men först blire lite data-chill ! :D snart kommer det förmodligen en hissa och dissa lista, så ni får hålla ut lite till. hah, 

 
och med denna lilla random bild vill jag säga hej då på ett litet tag ! puss

ny dator ! :DDD

hej bloggen !
nu är jag tbx till blogg.se igen, haha :) vet fakitkst inte varför, bara kände för det. he. just nu är jag så glad så glad ! köpte mig ju en data idag så nu skriver jag mitt första inlägg med den nya datan ! :D den är super snygg osv men jag skriver mer om det sen ! har även en webcamera nu så nu blir det förmodligen lite mera bilder. men jag har inte fått igång den än så i detta inlägg blir det ingen bild, tyvärr. 

jaja, nu ska jag kolla på ett avsnitt av andra avenyn och sen ska jag kolla igenom SO läxan och sedan sova! 

ni får ha det så bra så hörs vi imorgon !!

puss.<3