när jag kommer hem..

kommer jag bla bjuda på:
♥ En massa bilder
♥ Svar på frågestunden
♥ Vinneren av minitävlingen
♥ Tips på bra hår produkter
♥ En bokrecension på boken jag kommer läsa..
♥ Tips på hur man njuter utav sommaren fullt ut 
och en massa fler inlägg som jag kommer att planera under min lilla resa, så om du inte vill missa det här så lägg till mig via bloglovin !

bloglovin

Medans jag är borta..



ha det så bra mina fiiina !

hej på er!
imorgon åker jag ju som ni vet bort till bonäset. Vi åker redan tidigt imorgon bitti så det här blir nog det sista inlägget.

jaja, sitter iaf här nu ny duschad och fräch. Ska snart packa klart det sista och sedan dammsuga lite. Jag hoppas verkligen att jag har med mig allt nu.. finns ju ingen afär i närheten förutom en matbutik och en loppis. haha, men vi kanske dra en sväng till östersund så då ska jag shoppa ! :)

nu ska jag iaf gå och klä på mig lite osv. men vi hörs när jag kommer hem på söndag och sakna mig inte för mkt nu. Föresten så dyker det upp en frågestund alledes strax !


Packning?!

hej!
har varit ute i stort sätt hela dagen men nu var jag tvungen att gå in för att jag har fortfarande inte börjat packa så jag kände att det var dax nu. Det värsta är bara att jag inte ha någon aning om vad jag ska ha med mig... kameran är nog det viktigaste men ändå måste jag ju ha med mig lite kläder mm...

har ni nå bra packnings tips ? :)

twister


det är sommar och jag njuter fullt ut. Därför har bloggen hamnat lite i klämm.. men vi hörs snart !

lycka ♥







dagen har spenderas med dessa två flickor och det har varit huuur kul som hällst.
Vi har badat i sjönn två gånger, sprungit igenom vattenspridaren, ätit kladdkaka,
sooolat och mkt mkt mer, dagen har med andra ord varit underbar !

nu ska jag alledes strax börja paka inför resan till bonäset men att packa är väl kanske
inte den bästa sidan av mig. Brukar alltid packa med mig för mkt och onödiga saker..

picknik på bryggan ! ♥

hej vänner !
nu har jag och syrran precis bakat en kladdkaka som vi sedan ska ta med oss ner till bryggan och ha picknik med anna-maria.  urrmysigt !

ha det bra så hörs vi lite senare !

 

sol

har legat ute och solat precis hela dagen, har även tagit mig ett dopp i sjön och det var verkligen iiiiiiskallt men skönt var det ändå att få svalka av sig!

nu vet jag faktiskt inte rikigt vad jag ska hitta på.. borde väl igentligen börja planera min packning som jag ska ha med mig till bonäset osv. Har ju en hel del kläder som bör tvättas innan dess så jag kanske ska börja med det. Jobbar ju nu måndag tisdag så det är bäst att jag fixa det nu.


är med och tävlar..

är med och tävlar i en fototävling på majjastenberg.blogg.se. & här är mitt bidrag:


frukooost!

godmorgon på er !
nu har jag vaknat och ska alledes strax gå ner och hämta världens godaste frukost och sedan ta med mig den ut på ballkongen ! Vädret är fint och jaa, det känns bara helt underbart !

idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Måste igentligen åka in till stan och lämna in min mobil på lagning för tredje gången. Nu vill jag fan ha pengarna tbx !! :S Sen kanske jag ska höra med tjejerna vad dom gör osv. men mer bloggning kommer iaf efter dagen !




MINI TÄVLING; smygtitt-gissning-länkningX3

här kommer en liten smygtitt på en "sak" som jag nyss beställde hem.. den som gissar rätt på vad det är blir länkad i tre inlägg.



Lycka till!

en sak till, jag publicerar inga kommenterer förens tävlingen är avslutad.

2 from yesterday




midsommar-outfit


Skor - duffy ∫ Tunika - ? ∫ Jeansjacka - h&m ∫ Klocka-ur&penn

snart ++

hej!
förlåt, förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har faktiskt haft fullt upp både igår och idag. Snart så tänkte jag bjuda på midsommar-outfiten och lite annat smått och gott ! så håll ut !

midsommar!

hej på er!
har ni haft en bra midsommar hitils ? det har iaf jag haft, varit med tremänningarna från stockholm i stort sätt hela dagen. Men nu är jag iaf hemma för att fixa mig inför kvällen, har precis duschat och nu väntar jag bara på att håret ska torka så att jag kan börja fixa det för det är nog det som kommer ta längst tid.

jag hoppas att jag hinner slänga upp midsommar-outfiten innan jag åker men tiden rinner ju iväg så jag är faktiskt tveksam på om jag hinner, annars kommer det imorgon !


ny header...


torsdag

tjenare !
nu är jag hemma hos pappa igen & imorgon är det midsommar !!!! underbart,! jaja, har väl inte så mkt att säga nu men jag hör av mig lite senare med mer bilder från igår osv. ! puss


heldag med anna-maria !

'




här var lite bilder från dagen. Först var vi och badade och solade, sen
gick vi och köpt glass tsm lillasyrran. Efter det gick vi och hade en
liten mini picnik med filt och saft ! Har även surfat, jätte kul var det!
men nu ska vi ut på lite äventyr igen men vi hörs ! puss

Wednesdayyy

hej !
nu har jag precis kommit hem till mamma och vädret är fortfarande helt underbart ! idag blir det är träffa anna-maria, vi hade tänkt att vi skulle bättre på brännan lite och bada. Hoppas jag kommer i då, har ju inte badat en ända gång i år, och jag brukar annars vara ganska tidig med det.

Snart så ska jag gå och laga lite mat till mig själv, vet dock inte vad jag ska laga men det löser sig !

tänkte iaf ta med mig kameran idag, så jag hoppas på lite bra bilder ! men ha en bra dag nu allihopa och fortsätt kommentera, det är jätte kul ! pusss

morgondagen!

sitter och funderar på vad jag ska hitta på imorgon. Funderar på att åka ut till mamma och träffa anna-maria men hon svarar inte på mina mess så jag vet inte hur det blir. i vilket fall som hällst så ställer jag väckarklockan tidigt så jag inte sover bort halva dagen vilket jag ibland har en tendens till att göra.

jaja, har iaf precis duschat och ska alledes strax sätta mig och kolla på playa del sol!

+J


upp till er!

hej på er!
har precis vaknat. Vaknade av att solen lyste in igenom persiennen, underbart var min första tanke ! nu kan jag ju ligga ut och sola heeela dagen !

alledes strax så ska jag pallra mig iväg till köket för lite frukost, magen skriker efter mat!

Lite tråkigt att det fortfarande inte är någon som har önskat något inlägg! men skyll er själva, önskar ni inte eller ställer några frågor så har jag ju ingenting att blogga om vilket leder till att jag inte uppdaterar. Så jaa, det är upp till er !



nu; film tittande !

just nu håller mitt huvud på att sprängas, så nu har jag bestämmt mig för att krypa ner under täcket och kika på lite filmer. Hoppas värkligen att jag klarar av att sova sen för det känns som att min kropp värkligen behöver det. Hoppas att det blir fint väder imorgon också för då ska jag sooola. Blev inte så mkt solning idag pga huvudet. jaja, film vare, ha det underbart mina fina läsare och glöm inte bort att önska inlägg nu osv så jag har någonting att skriva om imorgon ! kyssar


två favoriter;


Här är mina två favorit nagellack just nu. Vitt passar ju hur bra som
hällst till vilken outfit som hällst + att man ser ju lite extra brun ut,
och det rosa passar ju också bra till nästan allt framförallt dom tråkiga
outfitsen som tex vitt/svart och jeans !


alla kan svara !

sitter här och funderar på vad jag ska göra.. naglarna borde målas och rummet berde städas men var ät orken?! just nu orkar jag inte göra någonting alls ! Känner mig nästan lite sjuk, har ont i huvudet dessutom ! .. Så jag funderar på att krypa ner under täcket och kika på lite filmer, tror tom att jag skulle kunna somna bums men då blir väl inte natten så rolig kan jag tro.

Men iaf, nu ska jag sluta berätta för er om mina problem. Tänkte istället höra med er vad ni vill se mer av i bloggen, ni får helt enkelt önska lite inlägg. Eftersom min bloggfantasi fortfarande är borta så får ni helt enkelt berätta för mig vad jag ska blogga om.




the sun is shining




ny vecka !

god morgon allihopa !
har varit vaken ett bra tag nu, har kollat på b&t-show osv. Alledes strax ska jag ta och hoppa in i duschen, ska bara ringa ett samtal först. Sen lite senare så ska jag träffa bamba, vet inte om vi ska vara här eller där men det visar sig. Det är ju iaf fint väder idag vilket glädjer mig, så idag blire att steka hoppas jag !


flowers


Frågor & svar


erica om lördaggggg:

hello, kan inte du visa bilder på dina hus? bra blogg btw !

Svar: Jovisst kan jag göra det! Här har ni några bilder från pappas hus (inga bilder på sovrummen och inte heller några bilder från det andra huset.). Korten utifrån pappas kommer ni få i slutet av sommaren då jag hoppas att tomten är klar. Och så fört jag får en filmkamera ska jag visa er mammas hus också, det är ju ganska stort så det blir för mkt bilder så då gör jag hellre en video. Jaja, här kommer lite bilder, hoppas ni gillar det !

Hallen:

Lilla badrummet:
  
Kök/matrum:
  

   


Vardagsrum:
  
Stora badrummet
  

  

  
Tvättstuga/"korridor":
  


 


söndag

hejsan alla läsare !
då var det söndag igen då och shit va fort veckorna går ! Synd bara att det är så jäkla tråkigt väder! Det är ju liksom sommarlov och jag har bara solat en dag pga vädret ! jaja, jag kan ju inte göra så mkt åt det men man kan ju alltid hoppas på bättre väder !


dagen/kvällen

hej !
nu har jag kommit hem från bamba och vi hade en hel mysig dag, gick till cg och köpte glass, kollade lite på brölloppet och sedan blev det film men tyvärr så somnade vi båda, haha ;)

ikväll så ska jag faktiskt bara vara hemma, ska grilla lite med familjen och spela lite fotboll osv. och självklart så ska jag ju blogga !


-

om cirkus en timma så ska jag åka iväg till bamba. Har ingenaning om vad vi ska göra men det visar sig ! :)

jaja, just nu håller jag iaf på att fixa mig och förbereda lite inlägg som jag tänkte bjuda på när jag kommer hem !


lördaggggg

godmorgon !

vaknade för ca en timma sedan, har kollat lite på tv och läst lite bloggar. Snart så ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan ringa bamba. hörssen!



min sommar:


det här med uppdatering..

känner att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera på senaste tiden men jag har liksom ingen fantasi, och dessutom så vill jag ta vara på sommarlovet fullt ut. Ska försöka blogga så mkt som jag kan under sommarlovet men jag hoppas att ni har förståelse för att det inte blir lika mkt nu pga att det är sommarlov.

men somsagt, jag ska försöka så gott det går !

NEW IN


shorts - 199:-

tunika - 259:-

Tunika - 199:-
(midsommar outfit ? )

senare !

hej !
har precis kommit hem från en dag i hedemora och ska alledes strax iväg till pappa. Så jag uppdaterar mer när jag kommer dit för nu ska jag packa ! ha det bra så hörs vi om någon timma ! puss

dagens outfit 2010-06-07


bikini - h&m
"topp" - h&m
Shorts - ?

Är och badar! Uppdaterar när jag kommer he...

foto0060 (MMS)

Är och badar! Uppdaterar när jag kommer hem :) puss


båtbilder







här var tre bilder från båtturen !

kaka/springa/båt

har precis käkat världens godaste kaka och snart ska jag ut och springa igen. har tagit en massa bilder från idag men dom får ni ikväll för att när jag har prungit klart så ska jag duscha eller bara om jag törs och sedan ska vi käka och sen ut med båten!


sol idag!

godmorgon !
nu har jag precis vaknat och ska alledes strax ta på mig lite kläder och sedan gå ner och äte lite frulle. idag är det föresten jätte fint väder här så idah blire att steka lite och kanske ta årets första dopp? ;) haha. Blir välförmodligen en sväng med båten också.

men pga det fina vädret så blir det nog inte så bra uppdatering idag, men ikväll kommer bilder från dagen osv. jaja, ha det bra nu så hörs vi lite senare !


Hej! sitter nu och kollar på filmen 2012. ...

Hej! sitter nu och kollar på filmen 2012. Har väl inte så Mkt mer att säga men nu vet ni att jag lever. Hörs sen! Puss


nu: springa

nu sticker jag ut och springer ett tag, men när jag kommer hem blir det mer bloggning men kanske nå tips eller liknande ! puss


dagens shopping :

 

väska - h&m 249:-

"fjärrkontroll" till kamerna - Foto a-bild 250:-

fotkräm - body shop 139:-


at home

nu har jag precis kommit hem efter en liten shopping-runda på stan med lillasyrran ! hittade dock inte så mkt men bilder på det jag köpte kommer sen !

resten av dagen ska jag iaf spendera på städning, ska städa både mitt rum och min klädgaderob..

det är sommarlov! - bilder från idag






power walk -

godmorgon !
har nu varit ute med mamma och power walkat i ca en timma så nu sitter jag har svettig och trött och ska alledes strax hoppa in i duschen! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men det visar sig. jaja, nu ska jag hoppa in i duschen men vi hörs mer under dagen ! puss

 

tzatsiki


nu ska jag snart börja dra mig in till stan. Ska ju
somsagt ut och äta med tjejerna på tzatsiki
för att ellen fyllde år igår! Men idag hänger kameran
med så imorgon kanske det kommer lite bilder !
ha en underbar kväll nu ! puss


<3


världens bästa syster. <3

kvällens outfit:


Linne - gina tricot
kjol - indiska

klocka - ur&penn
ring - ur&penn
halsband - lindex
örhängen - "chanel"

naglar/duschen!

nu ska jag alledes strax hoppa in i duschen men först ska
jag måla lillsyrrans naglar. Ska försöka att hinna fota
en kvällens outfit innan jag åker, men det är ju många timmar
kvar tills jag ska åka så jag hinner nog uppdatera lite mer sen ! 


Sommarlistan - Kopiera och svara!

  1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Bonäset helt klart, det är så fruktansvärt mysigt där. Synd bara att det ligger helt öde men jag har nu i några år tagit med mig en kompis dit vilket gör det hela mkt roligare !

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- Först sol och bad och sedan fest eller grillning med underbara människor !

3. Vad lägger du hellst på grillen?
-Flintastek & halloumiost, men jag gillar nästan allt som grillas!

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Ska till stockholm & bonäset, sen så ska jag jobba lite och umgås med mina vänner!

5. Dina bästa sommarfärger?
- Ljusrosa & aprikos helt klart!
 
6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
Jordgubbar och bilsemestrar, och regniga dagar! 

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- ojj, va svårt. Men jag tror att mitt bästa sommarminne är alla grillkvällarna i Dalvik (där min m&m bodde) med kusinerna osv.

8. Havet, sjön eller poolen?
- att funkar, bara det är sol! 

9. Vad väljer du i glassbaren?
Kulglass! :) 

10. Vart går din drömsemester?
- Stockholms skärgård om det ska vara i sverige men annars någonstans i Thailand eller kalifornien!'


saker som ska inhandlas i veckan:


♥ En till bikini
♥ Kavaj
♥ Transparant skjorta
♥ Jeansshorts
♥ Ringar i massor !

I´d rather be with you,

hejsan mina söta läsare !

hur hade ni det igår? jag hade det iaf jätte kul, god mat hemma hos tilda med mycke trevligt folk och sedan blev det bad vid lilltorpet för vissa och sedan film ! urmysik kväll !  

Ikväll ska jag och tio tjejer ut och äta för att fira ellen som fylde 16 igår! Vet inte riktigt vilken tid vi ska äta men jag måste iaf hinna med att gå på stan lite innan så jag hinner fixa en present till flickan !
 

hem till tilda !♥

om ca en timma ska jag hem till tilda för att grilla osv med tjejerna!
ska försöka mobilblogga under kvällen! nu måste jag skynda mig
att fixa mig så jag hinner, ska förmodligen plocka upp sabina och
sofia på vägen dit också ! ha det bra ! puss

flowers from bubbleroom

VILA Zak BlazerSisters Point Gitta
här har ni två blommiga favoriter frun bubbleroom. Både kavajen och klänningen kostar 299:-/st.


in mot staden

nu ska jag snart börja dra mig in mot standen för att möta upp sofia och elias och sedan ta en liten promenix till ängarna där vi nior ska spendera kvällen! Ska även försöka mobilblogga ikväll så vi får se hur det går, haha ;)

jaja, vi hörs ikväll! & ha det grymt kul ikväll, för det ska jag ha ! kyss


utgång


är inte ett dugg pepp på utgång med klassen ikväll pga vädret. Vill
hällst bara stanna hemma och mysa framför tv:en,  men jag vet att bara
jag kommer det så kommer det bli skitkul och då kommer jag säkert
inte äns tänka på att det nästan regnar. Synd att vi ska vara ute. :/
jaja, jag åker väl dit och så åker jag väl hem om det börjar regna :)

frågor & svar



erika om sommarlov !:
vad fick du för betyg då eftersom du belv så nöjd? :D

Svar: hej! jag fick 5 G 10 VG & 1 MVG, kanske inte är de bästa betygen men eftersom jag hade 13 G och 3 VG förra terminen så är jag jätte nöjd över att jag har höjt mig i så många ämnen. Så nu har jag 220p. ;)

skolavslutningsoutfit 11 juni -10


klänning - halens.se
skor - märket duffy
örhängen - ur & penn
ring - ur & penn

skolavslutning bilder del 1











tack för att ni har gjort dessa tio år till dom bästa åren i mitt liv,
jag älskar er ! ♥

-


ikväll blir det nog utgång med klassen, trots regnet. ♥

sommarlov !

åh vad skönt, nu är det äntligen sommarlov & jag är jätte nöjd med betygen ! Snart kommer iaf gästerna och då blir det bubbel och god mat ! uppdaterar mer senare med enmassa bilder från skolavslutningen mm. ha det bra så länge ! puss


jordgubbar & grädde


min underbara lillasyster,

nu ska jag gå ner och käka lite jordgubbar och
 grädde men familjen, sen ska jag duscha och
 blåsa håret och efter det ska jag kolla på film
och sedan försöka somna i tid idag. haha, har
 inte varit så bra på det den senaste tiden..
jaja, jag hör väl av mig imorgon bitti eller när
jag kommer hem ! puss

lite kort om morgondagen:

imorgon bitti klockan nio är det skolavslutning. Sen efter det blir det att åka hem hit, tobbe kommer och sen kommer alla gäster som ska "fira" eller "grattulera" (eller vad man nu säger) mig och tobbe eftersom att båda slutar nian. Sen blir det att bara vara hemma och ladda inför kvällen då det blir utgång med resten av niorna! Hoppas det inte regnar bara..  






bilder från skolavslutningen 2009

glöm inte bort att lägga till mig via bloglovin,

bloglovin

imorgon är det sommarlov, äntligen ! ♥


lilltorpet

godmorgon !

idag ska dagen spenderas vid lilltorpet med niorna. Kommer bli toppen för solen skiner och det är varmt ! shorts och bikini väder faktiskt ! jaja, jag hör väl iaf av mig när jag kommer hem, men ni får ha det så bra så länge i det fina vädret ! pusss


Frågor & svar



( endast en fråga idag )


Fridiss-
om Bal/vårfest - bilder del 1:
åå vilken fin klänning du har, vartifrån kommer den? (:


Svar: Nej men tack så mkt, va snäll du är ! :) klänningen kommer från stylebystars.com och kostar runt femhundra lappen.


Dax att gå vidare..


Urch, sitter här och tänker på att man snart ska lämna det här. Lämna sin tryghet och en del av sitt liv. Att alltid ha dom här underbara människorna i sin närhet är helt underbart men snart är det över. Självklart kommer man ju hålla kontakt med en del men vissa inte och det är det som skrämmer mig! Jag är så glad att ganska många blir kvar i falun men dom som flyttar kommer man ju inte ha möjlighet att träffa så ofta. Sammtidigt ska det bli skönt att gå vidare, känner mig rätt klar på den här skolan men jag skulle inte tacka nej till att gå med dom här människorna på gymasiet.

Jag älskar er !

Önskat inlägg - mina parfymer

det var någon som ville veta vad jag har för parfymer, här kommer några iaf, har några till men vet inte vart dom har tagit vägen. hah ;)


Bal/vårfest - bilder del 1

ja, igår var det ju som sagt bal/vårfest och det var huuuur kul som hällst ! alla var jätte fina och det blev mycke sång, dans och skratt ! en helt underbar kväll helt enkelt ! Här har ni lite bilder, mer kommer sen.
















bilder från igår/önskat inlägg

hej på er !
nu är jag hemma från skolan igen och nu återstår det bara en dag till i grundskolan ! Aleldes strax ska jag lägga upp bilder från igår och berätta om hur det var, ska bara lägga in bilderna på datan först. Sen kommer nog ett önskat inlägg och kanske något mer. ♥


jag ger upp!!

nej nu ger jag upp ! har försökt nu hela eftermiddagen med att försöka bli
nöjd med mitt hår men nej, det vill inte idag så jag får köra på det vanliga
och tråkiga ikväll, rakt & utsläppt...


ikväll: bal/avslutningsfest

hej på er!

Slutade ju väldigt tidigt idag som jag sa och nu har jag varit hemma i kanske 1 timma men har inte orkat blogga. hah, ikväll är det iaf bal/avslutningsfest som står på listan ! såå kul! så jag ska alledes sätta igån med ett nytt försök av hårfixning, lockade det nyss men det blev inge bra så jag blev tvungen att hoppa in i duschen och tvätt håret så nu är det bara att börja om från början.

om jag hinner så lägger jag upp en bild på mig innan jag åker, annars får ni massor utav bilder imorgon ! ;)


tisdag: städaskåpen + ???

tjena snyggingar !

ska alledes strax kila iväg till skolan för en kort skoldag, vi ska endast städa våra skåp ! Sen efter det så blir det raka vägen hem, varför berättar jag senare !

nu ska jag gå och borsta tandsingarna men jag uppdaterar när jag kommer hem, det lovar jag !

skolavslutning på fredag, underbart eller hur ?!


'++

hejj!
måndag idag och snart är grundskolan avklarad !

Idag har jag pratat inför dom blivande sjuorna, gav lite tips osv. Sedan blev det långpromenad med klassen och sedan käk ute. slutade vid halv ett. Då åkte jag, ellen och lydia ner till stan och gick runt och kollade lite.

nu är jag iaf hemma och håller på med att städa mitt rum, vilket värkligen behövdes !








två/tove

här har ni två fina bilder på min lillasyster som jag tog idag. ♥




kupolen & fotboll !

tjenare!
om cirkus en timma ska jag åka iväg till borlänge, ska gå på kupolen och sedan kolla på fotboll !  Kommer väl hel vid fyra någon gång vilket betyder att fram tills dess blir det nog inga bra bloggning men jag lovar er mer bloggning ikväll ! :))

nu ska jag gå och ta på mig lite kläder men vi hörs kanske innan jag åker !


Frågor & svar !


sofie om gårdagens köp;:
riktigt snygga sandalar vart köpte du dem ? :)

Svar: Dom har jag köpt på skohuset, men jag vet att dom finns på flera andra ställen, bla scorett. Märket är duffy så fråga i skoafärerna efter märket så hittar ni nog dom.


gårdagens köp;


Örhängen


Saturday.

hej !
kvällen igår var hur kul som hällst! Först rixFM festival och sen blev det att chilla runt lite, kollade på folk och karuseller. Och vädret, det hade inte kunnat vara mkt bättre, solen sken och nästan inga moln alls ! härligt!

Lite senare under dagen kommer gårdagens köp och kanske en dagens outfit, "önskat inlägg" och kanske dagens fråga. Vi får se hur mkt jag hinner med helt enkelt.. :)


kupolen/falukalaset

hej !
alledes strax ska jag kila iväg till kupolen, sen blir det direkt till falun för att möta upp tjejerna och sedan falukalaset !

dagen har varit helt ok, vattenkriget gick ju sådär, slutade med att lärarna hotade med att polisanmäla och endel fick skura upp allt vatten inne. haha ;)

jaja, nu ska jag gå och byta kläder men jag ha dock ingen aning om vad jag ska ta på mig, vill ju inte att det blir förvart eller för kallt..


Fredag

hej !
igår vid åtta tiden så åkte jag iväg till solstudion med TT. Sen efter att vi hade solat så tog vi oss en promenad i klackskor och sedan hem till mig.

idag är det äntligen fredag och sista riktiga skolveckan är snart över och sommarlovet närmar sig. Idag ska vi nior också ha vattenkrig, haha, såå kul ! så nu har jag packat med lite extra kläder osv.

he det bra, hej då!

kul ! ;)

haha, här är ett klipp på när några i min klass skrämmer deras spanska lärare. hahah !!

I need your help

Ska införskaffa mig några nya shorts nu till sommaren. Ett par jeansshorts och sedan ett par vita-, blåa- eller militärgrönashorts, men frågan är vilken utav färgerna jag ska välja.. Vilken färg tycker ni ? :) tacksam för svar!


frågor & svar - bal/skolavslutning


har fått en fråga om man kunde få se bilder på klänningarna men då är svaret tyvärr nej, ni får inte se dom förens nästa vecka. Men visst kan ni få tjuvtitta lite ;)

 
Balklänningen

& skolavslutningsklänningen!



Bilder Från Lilltorpet !






hej seriösa !



torsdag

godmorgon snyggingar !

sitter nu här påklädd och klar, shortsen är på och humöret är på topp ! Nu ska jag gå och packa väskan. Hör av mig när jag kommer hem! puss

underbart !

hejsan sötnosar !

nu är jag hemma efter en gryymt rolig kväll med niorna vid lilltorpet, mycke skratt och mycke skojj. Togs en del bilder under kvällen också men dom kommer imorgon, ska även ut med det på facebook så lägg till mig på facebook om du vill se mer. Har även blivit uppäten av myggor, urchhhh.

nej, nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sedan sova.

ha det bra !

mys vid lilltorpet!

snart (om cirka 30min) ska jag ta cyken och cykla till lilltorpet för grillning och mys med niorna. Känns värkligen sorligt att det bara är några dagar kvar i skolan och sedan ska man lämna sin trygghet, sin klass. jaja, vi får väl se till att göra det bästa utav situationen och ha det trevligt så länge, men jag tror faktiskt att man kommer ha kontakt med en hel del från klassen, jag hoppas på det iaf !

nej nu ska jag ta på mig lite bätte kläder, men jag hör väl av mig så småning om, ikväll eller imorgon :) pussss


7c

8c

9c <3

vilken header..

..den jag har nu eller den här :


two from yesterday




shopping

har precis kommit hem från en liten shopping runda på stan med linnea ! hittade det mesta av det jag behövde förutom skor. Nu ska jag ta med mig lite nagellack och gå ut och lägga mig och sola ! uppdaterar mer sen !

Onsdag morgon, och det är sool !

hejj!
idag är det ju onsdag och skola. Det här är också en sån här dag då jag har ingen aning om när jag slutar.. Kanske 11 eller kanske 14. Om jag slutar kl 11 så ska jag iaf ner på stan med linnea, kolla runt lite och sedan gå och äta och sen vidare till solstudion :)

Sen ikväll ska jag och tt ut på promenad i klackskor, måste ju öva inför balen/skolavslutningen ! hah,

jag hör av mig när jag kommer hem med mera bilder från igår.

kissies!


(ännu en bild från igår.)


Mysig kväll men min vän TT

hej !
nu är jag hemma igen efter en härlig cykel-tur med min vän TT :) Solen lyste och det var jätte fint ute. Vi cyklade till ett jätte mysigt (men väldigt öde) ställe här i närheten där vi tog en massa kort !

Nu ska jag hoppa in i duchen och sedan kolla på film.

ha det bra ! ♥


(här är en utav alla hundratals bilder vi tog, mer kommer imorgon !)

"äventyr" med tt !

nu ska jag ut på ett litet cykel- kvällsäventyr med tt. Hur mysigt låter inte det ? ;) Kameran följer iaf med !

ha det bra så länge så hörs vi senare ! puss ♥

upside down



1 juni 2010 - sommar ! <3


hej på er !
direkt när jag kom hem idag så gick jag ut och la mig och solade. Det
är värkligen grymt varmt och det är helt underbart ! Ska alledes strax
gå ut igen för man kan ju inte sitta inne när det är sånt här väder ?!

men jag uppdaterar med senare ! puss

happy!

nu ska jag alledes strax kila iväg till skona, solen skiner och jag är på toppen humör ! vet inte varför men jag är bara så glad, kanske är det vädret som gör det eller att sommarlovet närmar sig.. jaja, jag hör iaf av mig när jag kommer hem !

puss



(gammal bild,)