dagens


tröja - gina tricot
shorts - veromoda

tränat

har precis kommit hem från träning med tt, snacka om att man blir otränad om man inte tränar på lite över en månad men nu ska jag sätta igån igen och vara lika duktig som förut. :)

nu ska jag iaf hoppa in i duschen och sen blir det raket-bloggning med bla dagens outfit, dagens fråga och kanske nå tips eller något annat roligt !


måndag

godmorgon !
måndag idag och som sagt sista "riktiga" veckan i skolan. Kan tänka mig att det blir lite betygs-prat med lärarna i veckan osv.

idag ser det ut att bli jätte fint väder, så shortsen har jag med mig ! :) kommer väl förmodligen hem direkt efter skolan om jag inte åker och tränar.

jaja, nu ska jag gå och byta kläder, haha ;)
puss


snart sommarloooov ! ;)))

hej !
nu är jag hemma igen ! Igår åkte jag ju hem till bamba och sen vidare till bella som hade ordnat en avslutnings fest ! Kvällen blev lyckad till tusen och jag hade skit kul !

Imorgon är det måndag igen och sista "riktiga" veckan innan sommarlovet. underbart ! Har inte en enda läxa kvar vilket känns hur skönt som hällst !



Dagens Tips



måste tipsa er om min nya kärlek ! jag kan inte
säga annat än att jag älskar den! 165:- Body Shop

lördag

hej !
nu är jag äntligen klar med min so-fördjupning vilket betyder att jag inte har någon mer läxa/prov i grundskolan ! sköönt! Det skrämmer mig faktiskt när man tänker på att det endast är mindre än två veckor kvar, sen ska man ju liksom sluta på den skolan som man har gått på i hela sitt liv, man ska splittras från klassen, endel flyttar och endel kanske man aldrig ser igen.. urch!

jaja, nog om det ! idag så ska jag iaf ner till stan ett tag och köpa lite grejer och lämna tillbaka en skjorta, sen ska jag hem till bamba. :) ♥

kommer nog mer uppdatering lite senare men nu ska jag klä på mig och kanske fota en outfit. puss

Klasströjan - 9c

idag fick vi våra klasströjor och dom var huuur mysiga som hällst ! :)

  
CLASS OF 2010       Nu sticker eliten, kvar blir skiten

föresten, ser ni min nya hårfärg ? mycket blondare :)

fredag

hej och förlåt,förlåt,förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett tag men jag har haft fullt upp. Har haft två stora prov att plugga till, har varit med bamba, soolat och färgat håret ! visar er hur det blev sen ! :)

nu är det iaf helg igen och det känns underbart ! Blir förmodligen att sova hos bamba imorgon men annars har jag inget planerat.

jaja, nu ska jag ta och äta lite "mellis", hör av mig senare ! puss


så här såg det ut innan jag färgade det, hur det är nu kommer nog
under kvällen någon gång !

solat/pluggat!


bild tagen nyss,

har setat ute ett tag i det fina vädret och pluggat stenhårt.
Känner mig jätte duktig ! kan nästan allt inför
proven som är imorgon och på fredag ! sista proven
nu & nu har jag höga förväntningar på mig själv !


nu ska jag iaf gå och duscha och sedan smörja in
hela kroppen med min nya och underbara body butter.
puss

Dagens tips


om du nyss startat blogg eller bara har få läsare så är detta värkligen ett tips !
Jag använde mig av bloggtrafik i början bara för att få upp statestiken lite.
Nu använder jag inte det längre men det är värkligen ett tips om ni vill skaffa
er mer läsare. Jag vet att flera utav alla mina läsare hittade min blogg pga
bloggtrafik !


det man gör är att man kollar in andra bloggar och värvar vänner, desstu fler
bloggar du kikar in destu fler bloggar kikar in din !

klicka bara här och sen är det bara att börja !

i don´t know

imorgon ska jag färga håret men jag har ingen aning om hur ?! ibland känns det som att jag vill göra det ljusare och ibland mörkare.. så nu, snälla nu, kom med lite förslag på hur ni tycker jag ska färga det, har verkligen ingen aning !! ..


kort dag !

hej på er !
nu har jag precis kommit hem från en kort kort dag. Började 8.30 hade hemkunskap och slutade ungefär kvarti i tio. Resten av dagens lektioner var inställda.

jaja, nu ska jag iaf sätta igån en film om inte solen snart kommer fram. Sen ska jag iaf plugga gärnet ! har ju prov både imorgon och på fredag..

hör av mig lite senare !
puss






new


Body Butter från the body shop
Nagellack från kiks

från h&m

från h&m

tisdag-skola-stan&solningmedbamba

nu ska jag alledes strax kila iväg mot bussen för ännu en skoldag. Börjar inte förns tio men jag och bamba ska mötas på skolan nio och plugga ;)

vet inte riktigt när jag kommer hem idag för jag ska ju till stan och sola idag med bamba. Måste ju se till att bli brun tills balen ! ha.

jaja, hör av mig när jag kommer hem! pussss♥


bild från förra året, falukalaset !

bamba/hår/solning

Hej !
nu har jag precis kommit hem. Först var jag i skolan och sedan åkte jag hem till bamba. Vi skulle igentligen plugga men det slutade med att vi solade och färgade hennes hår !

imorgon börjar jag tio men tror inte det går någon passande buss, kanske man ska cykla imorgon ?.. Ska iaf ner till stan och shoppa och sola med bamba imorgon efter skolan ! awesome !

jaja, nu ska jag kolla på en utav filmerna jag fick låna utav bamba. Hörs mer imorgon ! puss


du är bäst!  ♥

dax för lite filmmys !

nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på en film, tror det blir the hangover, har hört att den ska vara väldigt kul ! imorgon är det måndag igen och jag har räknat ut att det endast är tio skoldagar kvar tills det är skolavslutnings- och balveckan. :) två prov återstår, sen blir det sommarlov ! ♥


min älskade bikiniii !

 

basta

nu ska jag ta och hoppa in i bastun & sen efter det så ska jag nog sätta igåen en film eller något, har jätte ont i huvudet så jag behöver vila ! ♥

läxor/johanna

klockan är nu halv tre och jag har varit hemma i tre timmar men ändå har jag inte ens rört mina läxor. Jag är värkligen grymt dålig på det här med att jag tag i saker och görs det ! Det är värkligen något jag måste lära mig innan gymnasiet ! jaja, nu ska jag plugga.

at home

hej ! nu är jag hemma igen. Kvällen igår var helt ok, det hade varit mkt bättre om det inte regnade men annars så tyckter jag det vad kul. Drog hem till sabina först och sedan åkte hon jag sofia och sofia vidare till stan och sedan till seaside. Var där i någon timme sen stack vi och käkade lite och sedan tillbaka till kålgårn. Sen när seaside stängde drog vi tillbaka till stan tills våran buss skulle gå och där i stan träffade vi på lite roligt folk.

jaja, nog om det, idag ska jag baaaara plugga. Har ju no-prov på torsdag och so-prov på fredag och båda proven är väldigt "stora". ;)

ha det bra ikväll !

ojj, vad händer med vädret ? det som har varit så fint hela dagen och nu börjar det bli grått på himlen ! men men, man får väl helt enkelt göra det bästa av situationen ! :)

nu ska jag iaf packa lite och sedan börja dra mig mot sabina. Hör av mig mer imorgon när jag kommer hem men det blir nog på eftermiddagen för vi ska bada och träna osv.

ha det bra så länge och ha kul ikväll för det tänker jag ha! ♥


fixning på g !

nu ska jag börja göra iordning mig inför ikväll. Vet inte riktisgt vad jag ska ta på mig men det visar sig ! Har iaf precis kollat klart på oc säsong 3 och jisses vad jag grät i slutet.

jaja, jag hinner väl kanske med ett inlägg till innan jag drar men sen blir det nog inte så mkt mer idag. Men ha en underbar lördag allihopa ! ♥

sabina och jag ;)

Saturday

hej och godmorgon !
har sett att jag börjar få en del norska läsare, haha. Har nu i veckan fått flera kommentarer på norska och jag blir lika förvånad varje gång ! tur att det inte är ett sån kompliserat språk !

jaja, idag blire att plugga stenhårt fram tills kvällen! Tror faktiskt det skulle bli fint väder ikväll så det kommer bli awesome !


bild tagen förra sommaren med mobilkameran !

lugnet

drog till lugnet vid halv sju tiden ungefär och nu ha jag precis kommit hem. Pallar inte berätta så mkt om det men det var iaf fyra olika lag (bla Brage där min brorsha spelar), så mötte dom varandra i handboll, fotboll och sedan innebandy. Och sen när det var klart hade dom styrke tävling. Var en hel del folk där uppe och det var jätte kul ! haha, nog om det !

snackade nyss med sabina och hon är jätte taggad inför imorgon vilket glädjer mig ! det kommer bli awesome !

jaja, nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan blire lite pluggning och sedan oc. men jag hör av mig mer imorgon för jag åker inte till sabina förns typ halv 8 :)

ha det underbart ! nu är ni många ! ;)) ♥


fredag !

hej !
nu är jag hemma från skolan och nu är det helg ! underbart !

ikväll tänkte jag att jag bara skulle vara hemma och ta det lugnt, fixa naglarna osv. Sen imorgon ska jag och några tjejer till seaside och sedan så kanske jag ska sova kvar hos sabina! urmysigt ! :)


bal

hej !
nu är jag hemma igen ! har ju varit och kollat på hälsingårdens bal, dom var värkligen jätte fina allihopa ! Jaja, bilder kommer !

nu ska jag iaf packa och sedan försöka läsa på en bok som jag ska göra en bokredovnisning på imorgon !
hinner nog iaf med ett inlägg till idag. 

ha det bra så länge ! ♥ 

Vårpuls !

nu sitter jag här och borstar tänderna. Ska åka till skolan om cirkus en halv timma. Idag är det vårpuls på våran skola, och för er som inte vet vad det är så är det en show som vi elever från 7, 8, 9 (+ körer med småttingar)får vara med i. Jag har väl istort sätt varit med i alla vårpulsar och lusseshowar under hela min skolgång men i år så blev det inte så. Förra lusseshowen spelade jag piano och lusseshowen innan det gitarr. haha, vill ni veta en till sak ?! skolavslutningen i 6:an eller 7:an så spelade jag trummor åt min kör ! hahahah. jag och trummor..., hur går det ihop ?

aja, nu blev det mycket här och jag ska sluta innan ni tröttnar. Kommer iaf hem direkt efter skolan idag så då blir det mer bloggning ! pussss ♥


en bild från förra skolavslutningen !

Önskat inlägg - mina tio närmaste vänner !

Det var någon som ville att jag skulle visa bilder på mina tio närmaste vänner ! så här har ni dom ;


sabina, Sofia N, Linnea, Ellen, Jenny, Anna-maria, Johanna D, TTilda,
Elly & Sofia O, bamba, ni är bäst tjejer ! ♥


(okej det blev 11)

syrran & kusin-vitamin !


nu ska jag alledes strax gå och hämta syrran och kusin-vitamin på dagis,
sen ska jag plugga för fulla muggar ! No, So och So-fördjupning äre som
står på listan ! pussss♥

fashionagainstaids.com


 

så snyggt ! ♥

paus



nu ska jag ta en paus från städandet och istället ta mig en liten
promenix med hunden :) puss så länge !♥ 

Dagens Frågor / önskat inlägg

I det här inlägget tänkte jag att ni skulle kunna ställa dagens frågor eller önska ett inlägg, asså om ni vill att jag ska ge er mera tips så skriv det, och skriv då gärna vad för tips ni vill ha, eller om ni vill ha mer outfits så skriv det ! ;)

Good morning


Bild på Tove och scott från igår,

hej på er !
nu är jag vaken och ska alledes strax sätta igång med städningen! När jag kollad ut imorse så blev jag gryyyymt besviken, ser inte solen någonstans ! och jag som är ledig och tänkte sola hela dagen, blää !

jaja, jag hör väl av mig under dagen ! ha det bra ! puss ♥


Frågor & svar !


(blir bara en idag med)

Sofia,., om strawberries,:
fin fin bild!! vad använder du för kamera?!

Svar: Min underbara kamera "heter" canon EOS 400D och är heeelt suverän !  haft den några år nu (typ 2) och det har aldrig varit ett minsta problem med med! kommer inte ihåg vad den kostade men det är iaf helt klart värt det !



glöm inte att lägga till mig via bloglovin !

bloglovin
puss,

solandet!

hej på er !
Nu ska jag alledes strax ta och hoppa in i duschen ! Var ju och solade innan jag åkte hem idag så nu börjar jag faktiskt bli lite brun ! hah, har ju alltid haft svårt för det ! Matte prvet idag gick iaf mkt bra, och vi fick även reda på våra betyg i engelska nationella och jag är faktiskt nöjd !


hah,

strawberries,


fotot taget alledes nyss,

Nu ska jag ner och äta jordgubbar och mjölk till sammans med familjen !
Sen blire OC och sedan ska jag försöka sova. Matte prov imorgon vilket
jag inte pluggat ett dugg till, men jag har alltid haft ganska lätt för matte
så jag får lita på mina tidigare kunskaper. hah, ;)

hörs imorgon ! ♥


dagens - 17/5-2010


Jeans - bikbok
JeansJacka - H&M
Linne - Stadium
Klocka - Ur&Penn
Armband - Lindex


Eftersom att det blev så vart blev jag tvungen att byta kläder när jag kom hem ;

JeansJacka - H&M
Linne - Stadium
Shorts - H&M
Klocka - Ur&penn
Armband - Lindex

hemma,

hej !
hemma från skolan nu och dagen gick hur bra som hällst ! slöjd, no och sedan en grymt rolig idrottslektion! haha.

tänkte iaf att jag skulle bjuda på en dagens idag, så det kommer väl om ett litet tag. Men först ska jag ut och sola och plugga ! vi hörs snart !



pusshej !

duschen/oc

nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det OC ! Imorgon är det skola och efter det ska jag förmodligen på stan med ellenpellen !♥

en sak till, ni har blivit väldigtdåliga på att kommentera tycker jag !

aja, hej då ! :)

kollade igenom min bdb...


elly & jag 2008


haha, jag i början av 2008

hah, jag och elly.

jag 2008,




haha, shit hur va man förändras mkt ! Har var brunett, blondin, haft lugg, haft tandställning, haft långt hår, haft kort hår m.m !

must buy




+ ett par svart gladiator skor ;)

Dagens Outfit

  
Blev en väldigt slapp outfit idag.
Byxor - H&M
Linne - Stadium
Nike tröja - Någon sportaffär i stockholm.

Frågor & svar!


(blir bara en fråga idag)


annaer.blogg.se om Design !:
vad ska du läsa för något till hösten ?

Svar: Mitt förstahandsval är sam ekonomi på Lugnet, mitt andra val är human på kristine och tredje sam ekonomi på hagagymnasiet i borlänge ! Tror föresten att jag har svarat på den här frågan tidigare, men men :P

söndag,

urch vilket land vi bor i ! Ena dagen är det strålande sol och man går i shorts och andra dagen ser man inte solen alls och det regnar och är mulet.. blä !

jaja, idag ska jag väl inte göra så mkt, skulle träffa en kompis men det blev ingenting av pga vädret.



bilderna tagna idag.


fem från idag,










sol/+

hej bloggen!
här i falun är det idag strålande sol och mycket varmt. Går runt i linne utomhus och tycker ändå att det är varmt ! kanske man ska ta sig årets första dopp idag ? ..

jaja, idag så ska jag väl inte göra så mkt, vara ute, fota lite och kanske ringa någon utav tjejerna.

nej nu ska jag inte sitta här nå mer, men jag hör av mig under dagen ! puss


bild från sommaren 2009

NÅGOT NI INTE VISSTE OM MIG...


•Är helt galet beroende av OC
•Är cirkus 170 cm
•Har spelat gitarr i kanske 2 år. Har dock slutat nu.




+

Ska ju färga om mitt hår om någon vecka, och funderar på att färga det ungefär såhär:


Vad tror ni om det ? ;)


Frågor & Svar !


          ss om new:

vad har du för bh storlek ? och bikini storlek ?

Svar: Haha, jadu. På bilkini-överdelen har jag 42 och underdelen 36 eller 38, har inte bestämt mig vilken storlek jag ska ha. Och på vanliga bh:ar har jag oftast 75 D men ibland 75 C.



K SOM I KING   om frågor & svar::

varför drar du in magen i bilden för?

Svar: Tack för komplimangen !

Design !

titta, nu äre ny design här på bloggen. Visst blev det bra ! ;) Tack Maja för hjälpen !

Nu ska jag iaf gå och fixa håret och sedan ska jag förmodligen fota dagens outfit. Tänkte att jag skulle bli bättre med det ! sen kommer även svar på dagens-frågor, jaja, hörs om ett tag !


at home

hej ! sov hos tobbe inatt men nu är jag hemma igen ! Dagen kommer bestå utav OC, en hel del pluggande och mycket annat. har väl inte så mkt mer att säga nu men jag hör av mig under dagen ! puss


new

 
Bikini 99:- + 79:-

Sedan köpte jag mig även ett par skor till balen/skolavslutningen och ett linne men jag pallade inte ta nå bilder på det ! nu ska jag iaf ner och käka thai-mat ! muuumms !

kupolen/promenad/bastun ! ♥

okej hej bloggen !
har funderat ett tag nu på om jag ska lägga ner bloggen, men jag känner att jag vill ha kvar den men dock utan pressen att jag nåste uppdatera hela tiden. Men jag ska göra så gott jag kan. :)

Idag har jag iaf varit på kupolen och shoppat lite. Nu ska jag alledes strax ut och gå med mamma i ösregnet ! Sen blire bastun och sen när jag kommer hem jag ska visa er bilder på dagens köp ;) Låter inte det bra ? :)

jaja, hör av mig när jag kommer hem ! puss ♥


haha, bjuder på den !


bloggeeeeeeen.

.. funderar på att ta bort bloggen. För det känns som ett ända stort problem, när jag inte uppdaterar känner jag mig tvungen till att göra det och när jag väl ska uppdatera så har jag inget intresant att komma med. men jag har kvar bloggen några dagar till fall om jag ångrar mig.. haha, nu vet ni det ! ;)


1 maj

tjenare !
nu var det ju ett tag sedan jag uppdaterade sist ! men jag tror ni förstår varför.. jaja, valborg igår och det var väldigt trevligt ! träffade en massa nytt folk osv.

imorgon har jag dansuppvisning så då blire väll heller inte sån bra bloggning min jag ska försöka.

aja, ha en bra dag ! ♥