länge sedan !

nu var det 1 vecka och fyra dagar sedan som jag uppdaterade sis, skärpning johanna ! jaja, har väl inte hänt något spc sedan dess, skola plugg träning och vänner, typ. Hinner inte med så mkt annat. Men men. Hade iaf matte prov idag och jag tror helt ärligt det gick skit bra ! Tog även skolfoto vilket inte blev bra. urchurch.


bild från idag !

är så grymt sugen på en iphone..


och några fina iphone skal...
Diamond Black
Zebra White
Diamond White


-


ny start !

det är så himla kul att ni fortfarande läser även fast jag bloggar så sällan, men jag tänkte nu iaf försöka börja blogga lite mer. Har hittat till baka till blogglusten och har den insperation jag behöver för att kunna utföra det. Därför tänkte jag försöka komma igång igen ! Först och främst tänkte jag ändra designen lite, vet inte hur men det måste ske en förändring.. Det tråkiga är att jag inte har någon kamera förens på fredag så mina nyaste inköp kommer jag inte kunna visa förens då. Men jag skriver upp alla ny inköpta saker och sedan fotar jag det i helgen !


en bild från förra vinter.

Lördag och nya skor !

hej på er !
idag är det lördag och dagen kommer bli sååå bra ! Ska först ner på stan en kortis tsm Lina som jag inte har träffat på huuur länge som hällst ! Efter det åker jag hem och fixar mig osv och sedan blir det ut och käka med en massa fina tjejer ! Sabina har fyllt år så det blir att fira henne ! Efter middagen ska jag vidare till släckten och träffa mina tremäningar från stockholm, så det kommer bli en riktigt bra dag idag !

har även köpt mig ett par nya skor den hära veckan, här kommer en lite slarvig bild men jag glömde kameran hos mamma så webcameran fick duga. Bättre bild kommer senare !

499:- din sko
Ska inviga dessa godingar ikväll tänkte jag !

söndag !

hej!
då var det söndag igen då och shit va dagarna går fort ! igår var jag först på kupolen och köpte en halsduk och en skjorta, sedan gick jag och kollade på fotboll och sedan blev det lite kalas hos min lilla kusin. Efter det drog jag hen till bamba och på kvällen var vi ute på lite äventyr med lovisa halvars ! :))

idag så har jag inte gjort så mkt, kollat på pippi med bamba, pluggat och ska alleldes strax ta med en promenad ner till stan för lite dans. Sen ikväll så blir det mer plugg och lite TV. Helt okej söndag med andra ord !

ha det bra nu så hörs vi ! puss


onsdag;


ungefär såhär ser det ut utanför mig just nu, dock gjorde bilden inte färgerna rättvisa men jag tycker
fortfarande att himlen var väldigt fin. hah, sitter iaf och pluggar lite spanska med en stor kopp tea. Mycket
gott! Imorgon är det torsdag och jag tror jag ska springa och köpa en ny mobil med tanke på att jag just
nu har min gamla som inte fungerar så bra. men men.. har väl inte så mkt mer att säga nu men vi hörs!


Söndag

hej på er !
igår var det ju granny goes street och det var helt grymt. Började med Hoffmaestro kl 5 och dom är ju helt galet grymma!! Sen efter det drog vi hem till Sabina en kortis och sedan tillbaka till stan. Käkade lite på stan och sedan blev det granny hela kvällen. (Kollade även på kapten röd och några till.) Träffade en massa nya trevliga människor och hade det riktigt kul, lite kallt men det fick man stå ut med ! :)

Idag så ska jag plugga en massa, har prov imorgon i naturkunskap och läxförhör i spanska så idag blir det mkt plugg. Ska även iväg till borlänge och kolla på fotboll och sedan blir det dans.

Lånade en bild av sofia, hoppas det var okej ! men gå in och läs hennes blogg !

back on track eller.. ?!

hej på er !
nu var det ju ett bra tag sedan som jag bloggade ! Vet faktiskt inte varför jag fick för mig att uppdatera nu helt plötsligt men det kändes som att eftersom ni fortfarande läser så måste ni ju få någontin att läsa om!

jaja, skolan har iaf dragit igång nu och jag är hel nöjd med både klassen och skolan. Som ni säkert redan vet så går jag på sam på lugnet och det känns verkligen helrätt ! blir faktiskt bara bättre och bättre för varjde dag förutom alla dessa tusentals läxor..

Och sen angående hur det blir med bloggningen framöver. Vet faktiskt inte hur det blir. Kommer ha kvar bloggen men uppdateringen kommer varigera. Vissa veckor kanske jag inte uppdaterar alls och vissa veckor kanske det blir massor av uppdateringar. Just nu gör jag väl egentligen det här bara för min "keeeera veen sofia"... hehe.

jaja, nu ska jag gå ner och koka mig en stooooooor kopp tea och sedan sätta mig ned med läxböckerna. jaja, vi får väl se när vi hörs nästa gång men fortsätt kika in lite då och då eller lägg till mig via bloglovin så missar du inte nästa gång jag uppdaterar !

föresten, i helgen är det granny och det kommer bli sååååååå hiiiimla gryyymt ! pusshej !♥