ny blogg !

nu har jag äntligen fixat den nya bloggen. Designen är nästan densamma som på den här bloggen men det kommer ske lite fler ändringar innom kort, men så länge får den gamla designen duga. Men jag har iaf en ny header. Gå gärna in på den nya bloggen och önska inlägg osv för jag har mycket blogglust just nu men tyvärr inte så mkt idéer. Men kika in på den nya och för er som följer min blogg via bloglovin så får ni ändra till den nya bloggen.

jaja, nog om det och vidare till den nya bloggen. Här hittar ni den :D ENJOY !

äntligen !

har ju helt tappat blogglusen som ni kanske har märkt, mkt har faktiskt berott på att jag inte gillat mitt bloggnamn osv. Har hela tiden vilat heta johannabjorkman.blogg.se men det har hela tiden varit upptaget. Men nu har jag iaf hittat på ett bloggnamn som inte är upptaget här på blogg.se så nu ska jag sätta mig ner och fixa lite med designen osv och sedan kör vi på den nya bloggen. Får se hur länge jag kommer blogga den här gången men det är värt ett försök. Så såfort bloggdesignen är klar kör jag igång på den nya bloggen. håll ut !


klackar


dessa skor är ju så gryyyymt snygga ! och dom gråa står nog högst upp på
min "att köpa" lista!

vilken header ?

igår var jag och alice ute och fotade lite, fick en hel del bra bilder faktiskt. Så nu har jag gjort tre header-alternativ så nu får ni rösta vilken ni tycker att jag ska ha. :)

1.

2.

3.


stan


nu ska jag snart börja dra mig mot bussen till stan. Vet inte riktigt när vi hörs igen men
jag ska försöka att höra av mig innom en vecka iaf. hah ;)


lördag 9/10

hejsan vänner !
lördag idag och dagen och kvällen ska spenderas med min vän Alice. Först ska vi på stan och sedan ska vi hem till hennes lägenhet och ha myskväll med hårinpackningar och grejjer ! precis vad jag behöver nu efter en stressande skolvecka. Men innan det bär iväg till stan ska jag ta tag i lite plugg så slipper jag göra det sen. Ska väl inte till stan förens om några timmar så nu hinner jag göra det mesta av veckans plugg.

har fått kommentarer om att jag måste bli bättre på att uppdatera osv och jag säger det ingen, jag ska försöka så mkt som det går men skolan och träningen kommer faktiskt i första hand.

jaja, kanske hör av mig någon mer gång idag men jag kan inte lova det. Men nu ska jag iaf ta och läsa lite engelska och sedan spanska. puss


my wish


eftersom att jag ganska så snart fyller år (26/10) så har jag fixat ihop en liten bild på saker jag önskar mig. För pengarna tänkte jag nog köpa mig en iphone och/eller ett nytt objektiv !

2-Oktober-2010


hej på er vänner !
sitter och kollar på gårdagens idol-avsnitt. Missade ju det igår eftersom jag spenderade
kvällen i leksand med lite nära och kära. Blev Greace och god mat ! Ytterst trevligt!
Ikväll har vi iaf haft gäster här, och käkat gott osv.

Imorgon är det ju söndag och då blire dans och även mkt plugg ! Har prov och lite andra
viktiga saker i veckan.
Jaja, nu ska jag fortsätta kolla på idol och sedan läsa lite engelska. Ha det bra !