Valborgimorgon/ledigpåmåndag

nu ska jag gå och ta mig en alvedon för jag har så fruktans värt ont i mitt öga, ajajajj. Sedan blire att kolla några avsnitt OC och sedan försöka sova. Imorgon äre valborg och då måst man ju vara utvilad så det får bli en tidig kväll ikväll. Sen på måndag är vi lediga ! guuuuuudh va skönt ! då ska jag ta tag i min SO-fördjupning och så ska jag sola med tjejerna. jaja, nu pallar inte mitt öga mer, haha, hööööörs senare ! ♥

+


2 do:

♦ plugga till so-förhöret som är imorgon
♦ städa mitt rum
♦ packa
♦ snacka med am
♦ fixa outfiten till imorgon
♦ ducha
♦ brun utan sol

jaa, som ni ser så har jag en hel del att göra..

engelska-.

då vare torsdag igen och idag har vi muntliga nationella i engelska. Kommer väll hem kanska direkt efter skolan och då kommer inläggen jag planerade igår :) ha en unerbar dag ! puss

-

sabina om pictures:
du är en underbar tjej ;) <3
   
  linneanderss0n om pictures:
Du är bäst Johanna! <3

En sak är säker och det är då att jag har världens bästa vänner ! Ni allihopa betyder så fruktansvärt mkt för mig, jag älsker er! <3








duchen/inlägg

nu ska jag hoppa in i duchen och frächa till mig lite och undertiden som jag duchar så ska jag tänka ut något roligt inkägg, haha ;) puss

new


Halsband 99:- Lindex

Det rosa armbandet, 49.50:- Lindex

jaa, det var tyvärr det ända som fick följa med mig hem idag. Hittade en ring också som jag var såå nära på att köpa men jag gjorde det inte och nu ångrar jag mig som tuuusan !

snart/+++

blev en sväng på stan idag med sabina efter skolan. Vi fikade och hade det mkt trevligt. Men nu är jag iaf hemma och ska alledes strax bjuda på bilder på dagens lilla shopping.. puss

WEDNESDAY

godmorgon alla läsare!

idag när man kollar ut så ser det ut som att det blir strålande sol idag, guuuuud va härligt ! Så när jag kommer hem blire att sola lite, bara det inte blåser.. 

jaja, jag sak iaf till skolan idag och det blir en rätt skön dag tror jag, hemkunskap, matte, språk lunch och språk tror jag att det blir. Slutar väll vid två tiden så jag är väll hemma senast tre, beror på om jag stannar på stan eller inte.

jaja, nu måste jag kila. ha en underbar dag ! ♥





frågor & svar:


Anonym om Tuesday:
vad ska du gå för gymnasium ????

Svar: Jag ska gå sam ekonomi på lugnet :)


Anonym om pictures:
vartär tröjorna i från? super söta:)

Svar: Min (vill vänster) kommer ifrån gina tricot och linneas tror jag kommer ifrån JC.


pictures


här har vi en bild från idag. Min och linneas outifits ! av en slump körde
vi båda på blommigt idag !

här har vi en till, på mig och ellen !


linnea, sabina & jag. :)

Fyfan vilka underbara tjejer jag känner! ♥


BILDERNA KOMMER - HÅLL UTKIK !

nu är jag hemma från skolan igen ! Eftermiddagen kommer spenderas en del framför datan och SO-böckerna. Tog ju som sagt med mig kameran idag så lite senare så kommer det dyka upp en hel del fula/fina bilder, så håll utkik !

nu ska jag gå och ta mig nägot att äta och sen fixa med bilderna ! hörssnart! ♥


Tuesday

då vare tisdag igen då, känns som dagarna bara flyger iväg ! igår tränade jag iaf med tilda och sen när jag kom hem blev det duchen och sedan blev det OC. Andra säsongen kom ju igår.

nu ska jag iaf ha på mig lite solpuder och maskara och sedan klä på mig. Pga inställd lektion så börjar vi inte dörns halv tio så tt kommer och hämtar mig strax efter nio skulle jag tro så brummar vi iväg på moppen till skolan ! hah :)

hör av mig när jag kommer hem, tar nog med mig kameran idag.. hoppar på mkt bilder. jaja, ha det bra ! ♥

ändrade planer..

.. blir träning iaf. TT kommer och hämtar mig om cirkus en timma så nu äre dags att byta om och städa. hör av mig innan jag åker eller när jag kommer hem !


här har vi henne, vacker som hon är! (dock är hon brunhårig nu för tiden) ♥

at home

hej !
nu är jag hemma från skolan och som ni ser har jag precis svarat på dagens frågor :) Tankte ta upp en ny fråga varje dag så om ni undrar något är det bara att fråga på eftersom jag ska försöka svara på alla ! Föresten så behöver det inte vara någon fråga utan det kan vara någonting ni vill ha tips på m.m :)

Skulle ju igentligen ha tränat idag men det hinner jag inte. Så det får bli en annan dag !

Frågor & svar !


ditt stora fan! ;D om VÅR/SOMMAR OUTFIT:

den snygga väkan och leggingsen, vart kommer dom ifrån? :D

Svar: Hejhej ! väskan kommer ifrån h&m och legginsen kommer ifrån halens.se :)



Jonna om borlänge/promenad/+++:
vad är en laserbehandling ? :oo

Svar: Laserbehandling är någonting min brorsa har fått göra nu några gånger pga att hans senor i tån har fått sig en smäll. Vet dock inte hur laser skulle kunna hjälpa men det gör det ! :)


skola/träna

god morgon !
nu ska jag alledes strax kila iväg till bussen ! sen så efter skolan ska jag träna fast jag vet dock inte vilken tid. Sen ikväll ska jag iaf svara på alla era kommentarer som jag aldrig hinner med nu för tiden, men sluta inte kommentera för det ! jaja, nu ska jag borsta tänderna och sedan gå till bussen !

pussss
'

borlänge/promenad/+++

idag har det varit en hel-dag i borlänge ! åkte dit imorse klockan typ halv tio. Blev laserbahandling, kupolen och fotboll ! rätt skön dag faktiskt ! nu ska jag nog ta med en promenad i det fina vädret ! imorgon äre skola igen och det känns faktiskt helt okej. jaja, nu ska jag ut ! ha det bra ! ♥

veckans måsten ! ♥


Frågor & svar

Anonym om -:
hej!!! vad ska du ha för klänning på dig på balen ? och ska du ha samma på skolavslutningen?((: kraaaam



Svar: hej ! Jag ska inte ha samma på balen som på skolavslutningen utan jag gör på två olika. Jag tänkte faktiskt inte avslöja någonting om klänningarna försna balen/skolavslutningen men en lite ledtråd kan ni väll få. Den till balen är knallrosa och den till skolavslutningen är ljus rosa ! :) kram !

ny header !

nu har jag gjort en tillfällig header. Samma "stuk" som den handra men med annan bild ! är helt okej nöjd men som jag sa är den bara tillfällig. Nu ska jag nog börja fundera på hur jag ska göra med den övraga designen. Men vad tyckte ni om headern ? :)


-

hej !
tänkte bara tala om att jag lever och mår bra ! har ingen fantasi alls om vad jag ska skriva om och jag har en hel del att göra ! men jag hör av mig så fort jag får tillbaka blogglusten ! ♥

spexigt !

hemma från skolan nu. haha, vi blev bara 11 tjejer som villa vara med på spexfotot men det gick bra ändå !
haha, även felix fick vara med på bild, fast han sprack precis innan vi skulla ta det riktiga fotot ! sorry felix !

jaja, nog om det. Var ju hos docktorn efter fotot och idag låg mitt hb på 128 !!!! först låg det på 42, sen 108 och efter det 112 och ny 128 ! :D äntligen kanske jag får sluta med alla tabletter. okej, ni kanske inte fattar någonting med det är possetivt iaf!

nu ska jag plugga vidare, har svenska muntligt imorgon och engelska prov ! hej då!

tönt

sitter nu och försöker att beställa hem den andra säsongen av OC :) love♥

haha, känner mig som värst OC-nörden, men sanningen är ju faktiskt att jag blivit en OC-nörd !

Lugnet

nu är jag hemma igen ! Idag så var jag först i skolan till cirkus 11.30. Stack till lugnet och kikade runt lite där och sedan hängde jag med bamba och sira till "donken". Sen gick jag till stan och tog bussen hem. :) och nu har jag varit hemma ett bra tag !

alledes strax ska jag sätta igång med pluggningen men först måste jag leta fram lite kläder till spex fotot som vi nior ska ta imorgon ;)

ha det bra! ♥

pluggning/OC

nu tycker jag faktiskt att jag har varit grymt duktig på att plugga plus att jag har städat mitt rum också, och som beläning blire OC ! ♥ hörs imorgon !







Tisdag

hej ! har inte hunnit uppdaterat så mkt dom senaste dagarna men det är väll så det brukar vara eller hur ! haha. har iaf varit i skolan idag som ni kanske förstår och just nu sitter jag och pluggar. Sen tror jag att jag ska ut på en liten springtur eller promenad, så nu vet ni det. he.

imorgon ska jag väll förmodligen till lugnet och kika in skolan lite. kanske drar och solar efter, vad vet jag !

jaja, nu ska jag plugga vidare. pussss


OC



B.U.S tips.



            
1. B.U.S från Kicks. Det här är min absoluta favorit ! Man får en fin och jämn brunnyans på huden och man blir inte alls så fläckig som med andra. Den är billig, lucktar jätte gott och den räcker länge!

2. B.U.S från Åhléns. Den här är också mkt bra, men helt ärligt gillar jag den andra bättre. Men den här är också billig och man blir inte heller så fläckig.

hemma

nu är jag hemma från dansen och det gick skit bra ! länktar värkligen till dansuppvisningen nu asså ! för er som vill kolla så kan man köpa biljetter på rg:s daladansstudiu ;) jaja, ikvälla ska jag kolla på OC, haha, är värkligen heeelt fast ! nu ska jag ner och käka lite men jag uppdaterar lite senare med tips på bra b.u.s :) kyss

OC/engelska/dans

låg och kollade på OC hela kvällen igår och nu är jag het fast !

jaja, nog om det. just nu sitter jag och försöker plugga lite engelska och sedan ska jag på dans, sista gången nu innan danuppvisningen ! :) har typ ingen fantasi allt just nu om vad jag ska blogga, tråkigt.

puss

OC


nu har jag lånat en OC box av anna-maria så nu ska
även jag bli ett OC-fan ! ;) haha, börjar nog redan
ikväll om jag inte drar ut och träffar anna-maria mm. :)

promenad !

har precis kommit hem efter en lång promenad med mamma. lägg märke till klockan, jag gick ju faktiskt upp kl 8 imorse ! idag blir det nog iaf stan med anna-maria, måste inhandla lite grejer bla kläder till dansuppvisningen !


kvällen


sitter här och gör i stort sätt ingenting. Försöker med
att få tag på anna-maria angående imorgon. Ikväll blir
det iaf en lugn kväll, har ingen ork i kroppen över
huve taget ! Säger iaf god natt nu för nu ska jag hoppa
in i duschen och sedan kika på "i taket lyser stjänorn"
eller någon annan bra film ! hörs imorgon mina underbara
läsare ! ♥


Dagens fråga:

Fia om Sol!!!:
 har du någon aning om vart man kan hitta fina klänningar på internet till sommaren ?



Svar: Självklart har jag det ! Här har du iaf några förslag på fina klänningar och tips på bra internett-sidor.

  
Modegallerian.se
Nelly.com
Bubbleroom.se
Stylebystars.com



bloggen/skolan/a-m

hej bloggen ! nu börjar det gå riktigt bra, statistiken höjs för varje dag även fast jag suger på att uppdatera men jag ska bättra mig ! har heller inte hunnit svarat på alla komentarer men jag ska försöka fixa det nu ikväll !

idag har jag iaf varit i skolan och sedan träffat anna-maria. nu har jag precis käkat och senare ska jag träffa anna-maria igen ! :)


plugg+plugg+plugg

sitter här med engelska böckerna i högsta hugg ! känner mig grymt stressad inför provet ! Imorgon har vi iaf nationellaprov i matte och sedan ska vi skriva en etik uppsatts...

nu ska jag iaf gå ner och käka lite men jag hör av mig sen med kanske nått tips eller något ! :D

puss


Johanna & Anna-maria.









<3

bilder

nu är vi hemma från fotograferingen och nu skall det redigeras bilder. hörs snart ! ♥

Skön Dag/fotning

hej bloggen !
nu är jag hemma efter en grymt skön skoldag ! Började med att vi hade hemkunskap och efter det hade vi typ en och en halv timmas hål. Då gick vi tjejer ut på en liten promenad i det fina vädret, sen så hade vi språk och eftersom jag har svenska/engelska så blev det väldigt chill. Efter det lunch och sedan språk igen ! slutade vid två och då tog jag, bamba, ellen och sabina en promenad ner till solariumet och dom solade lite och efter det gick jag och bamba och köpte glass! snacka om härlig dag! ;)

om cirkus en timma ska jag iaf ut med anna-maria och fota lite ! ska bli skit kul att träffa henne, har ju inte sett henne på över en månad ! :o jaja, vi får iaf hoppas på en massa bra bilder !


promenad

har precis kommit hem efter en och en halv timmas snabb promenad! så skönt ! solen har lyst nu hela kvällen men nu är den på väg ner så det var ju så himla fint väder hela dagen ! :) nu ska jag iaf hoppa in i duchen och sedan ska jag plugga vidare. Sen blir det att sova tidigt. Hörs imorgon. Puss på er !

home

sitter här och försöker plugga, men jag suuuger på de! hatar läxor, man skjuter bara upp dom hela tiden och så sittar man där i sista minut och pluggar. jaja, jag får väll helt enkelt ta och skylla mig själv..

jaja, skoldagen idag har gått bra, snabbt gick den också eftersom jag fick sluta kl 13. Duktig som jag är så tog jag mig en promenad ner till stan, det blåste lite men annars var det sol!

Nu ska jag nog ta med mig engelska böckerna och sätta mig ute i solen och plugga, hur härligt låter inte det? ;)


föresten alla mina läsare, vill ni veta en sak ?! Det är snart sommar,
tänk på det ! :) haha (a)

Nu:

nu är jag färdig duschad och klar och nu ska jag börja svara på lite komentarer ! vi hörs ! <3


Sol idag igen ! :D

hej ! det är ju helt underbart väder ute och jag värkligen älskar det ! snart ska jag iaf börja dra mig in mot staden för lite dans och sedan blire hem och kika lite på tv ! :) har väll inte så mkt intresant att säga så därför blire bara ett kort kort inlägg ! ha det bra mina underbara läsare ! kyss

;)

gud va kul det var att dansa idag, och det gick skit bra dessutom ! :) Imorgon börjar skolan igen och det bästa är att det bara är 43 skoldagar svar till sommarlovet och deet gillas! nu ska jag iaf försöka plugga lite och sedan kolla på tv eller sätta mig ute i kvälls-solen och drick tea, hur mysigt ?! :) jag hör väll förmodligen av mig ikväll eller imorgon innan skolan, men så länge...

.. puuuss!


Sol!!!

hej!
idag när jag vaknade och tittade ut så ser jag en klarblå himmel och sol ! snacka om att man blir glad av att se solen! Så idag har jag legat ute och solat í flera timmar.

Om cirkus en timma ska jag åka in till stan för dans ! ska bli jätte kul nu eftersom vi har haft en veckas lov så nu börjar jag sakna det !

kollade in min statestik nyss och den bara höjs för varje dag. Det är jätte kul och jag uppskattar det värkligen ! så ni lite nyare läsare (och gamla iof) om ni har nå frågor så ställ dom ! ska försöka svara på alla kommentarer så fråga på vettjah ! :D


saknar er tjejer !

Bloglovin/plugg

hej !
ni får ursäckta min kassa uppdatering idag men jag fasnade framför pluggandet vilket jag är ganska glad över att jag gjorde ! :)

nu håller jag på att svara på alla komentarer jag har fått och snart ska jag läsa igenom lite bloggar ! :))

föresten, lägg gärna till mig via bloglovin så missar ni garanterat ingenting ! Och om ni gör det, säg gärna till så kan jag kika in era bloggar och kanske lägger jag till den med ! jaja, klicka bara på ikonen här neranför så äre snabbt fixat !
 bloglovin


16

har precis kommit hem från en långpromenad med mamma ohc mormor. ricktigt härligt asså ! nu ska jag hoppa in i duchen och frächa till mig lite, sedan bär det av till kusinerna för att fira tobbe som fyller 16 idag ! grattis tobbe ! jaja, hör av mig senare ! pussen


vita converse


hej ! hur har dagen varit mina vänner ? :) min har varit helt ok. Har varit
hemma och slappat i stort sett hela dagen förutom en sväng till torsång
kusinerna ! Ni ska bara veta hur glad jag är just nu ! efter att mamma hade
rignt till alla afärer i borlänge/hedemora och nästan alla i falun så hittade vi en
affär som hade vita converse i min storlek ! så vi åkte direkt in och köpte dom
så nu är jag grymt glad ! :D

har nog inte så mkt mer att säga förtillfället, men jag har ju självklart av mig
lite senare ! pussen


fame

nu ska jag ta och sätta igång den nya filmen fame. Sedan ska jag nog klä på mig några andra kläder, har ju fortfarande mjukisar på mig och sedan ska jag sminka mig och kanske ta lite fler bilder. :) men somsagt, först fame !


fredag 9 april


God morgon på er !
Allt bra ? Med mig är det iaf super bra, humöret är på topp
och jag har sovit gott ! haha, det där rimmade ju nästan.. :)

idag har jag ingenting in planerat vilket betyder att jag förmodligen
kommer ha mkt tid över till bloggandet.

nu ska jag gå ner och ta mig lite frulle men jag hör av mig sen,
det är okej va? :) puss


nu är jag klar med fotningen
och även redigerningen ! nu
ska jag nog ta och sätta igång
en film med en lite skål godis.
puss!

Smakprov!


Hej på er ! Håller på med fotningen som jag lovade er. Här ovan är ett
litet smakprov, men det kommer mera ! Säg gärna vad ni tycker om
bilderna
, skulle uppskattas. :) jaja, nu ska jag fortsätta fota. pussen!

stan/++

nu är jag hemma igen efter en runda på stan. Fick med mig en såkallad "bas kjol", visar bild på den lite senare ! nu ska jag iaf snart gå ner och käka lite tacos med familjen. Sen kanske jag ska fota lite eller göra något annat som jag kan fylla bloggen med ! ha det bra mina vänner !


converse !


Vita converse i storlek 36 finns ingenstans ! :S Har varit runt i varenda sko-affär i falun och kollat, har varit i såg myra och har kollat runt i hela kupolen men ingenstans finns dom i storlek 36. Blir så fråktansvärt arg  på det här. Har ju tom kollat runt på internett men där är det också slutsållt ! :S blä-


Dagens/gårdagens lilla shopping :)




En vit tröja med blåa ränder. Super skön och kommer
användas mkt ! :) 100kr Lager157


Rosa mjukisbyxor. 60kr Lager157

Naglar. 90kr Kicks

Köpte även en oversizad mag-t-shirt idag på lager men den gjorde sig inte bra på bild så jag skippade den. Men den kostade iaf 80kr var från vila och köpt på lager157.

lager157

hej !
nu är jag äntligen hemma ! Dagen igår spenderades först med jenny och sedan när hon skulle och träna åkte jag hem till tilda och det slutade med att jag sov hos henne. :) Idag drog jag och tilda till lager 157 och jag visar min köp lite senare !

har väll igentligen inte så mkt mer att säga men jag hör ju som ni vet av mig snart ! kyss



haha, hittade en
väldigt vacker bild
 på mig från i
sommras när jag
och sofia var i
kålgårn. urch
hur man såg ut ;s



John Tucker must die/ tilda

blev inge solning, blev inge pluggning men stan blev det ! och nu sitter jag hemma hos tilda kallur och ska kolla på John Tucker must die. visar er dagens köp imorgon då jag även kommer blogga ikapp det jag inte hann idag :) ha det braa !

puss

sol/pluggning/stan

godmorgon!
har precis tagit mig en härlig duch och har precis upptäckt vädret! solen skiner och värmen tränger igenom fönstrerna ! igår snöade det och idag sol och värme, konstigt! Solen har iaf räddat min dag ! Tänkte ta och lägga mig på altan om en liten stund och sola samt plugga. Sedan ska jag nog ringe nån av tjejerna och höra om det är någon som är sugen på stan.. ;)


middag/Legally blonde

hej !
drog iväg ett tag idag men nu är jag hemma. Har varit med Rasmus, Kenny och Malin på middag hemma hos malins mamma. Dom ringde till mig och frågade om jag ville med och i nästa sekund satt jag i bilen påväg till leksand! Nu ska jag iaf kolla på Legally blonde på 3:an. hör av mig senare ! kyss

ringar/halsband


     


titta vilka skönheter jag har hittat ! Är galen i allihopa och dom är inte alls farligt dyra heller ! :) här hittar ni dom.

Talvan/suddigBild

hittade inga batterin så det fick bli webcameran, alltså ingen bra bild. men här är bilden iaf :) tavlan ser också ut att hänge snett men det gör den ej, utan det var jag som höll datan snett. ;)


*'

har precis hälsat på Rasmus och Kenny, roligt att kenny földe med. (Kenny är alltså han som rasmus bor hos i usa). Nu ska jag hjälpa pappa med att sätta upp min nya underbara tavla. :) om jag hittar batterin så ska jag bjussa på en bild på tavlan. :)

byebye !

USA/+

såg nyss på facebook att rasmus (min halv bror) hade kommit hem från USA för att överreaska familjen ! Så idag bär det av till pappa! Ska bli jätte kul att träffa rasmus efter cirkus 9 månader, kan tänka mig att han har en hel del att berätta ! :)

hörs sen !

GratisBio/tavlor m.m

hej ! har precis klickat hem ett presentkort från gratis bio, klicka här om du vill bli medlem :) men iaf, vi har precis käkat och snart ska jag nog ta mig en duch. Har varit ute exakt hela dagen och jag hoppas på lite färg men tyvärr tror jag inte det har lyckats, får väll nöja mig med ett stort blåmärke i pannan som inte vill försvinna ! :S

imorgon ska jag hem till pappa igen och vi ska åka till stan och kolla på bla tavlor till mitt rum och jag ska köpa mig ett par strumpbyxor och en skjorta tror jag. :) men vi hörs senare ! puss !

Bilder/lycka

hej på er!
uppdateringen här på bloggen är ju inte den bästa! men kusinerna från karlstad är här så jag vill ju hinna träffa dom också ! här kommer iaf lite bilder från gårdagen & jag hör av mig så fort jag får tid! nu ska jag iaf ut i solen igen. kyss !


syrran och kusinerna !

lägg märket till mitt sugmärke i pannan ! syns iof
bättre när bilden inte är redigerad eller när jag inte
har täckt över det mästa med täckstifft ! hah

ida fyllde 1 år igår och fick sig en egen tårta att
gegga med ! haha, hon är såå söt !

solen är här, lycka !

Världens härligaste film ..? :)

ahr varit hemma nu i ca 1 timma och snart ska jag krypa ner under täcket med världens härligaste film! haha, vet dock bara inte vilken det är men det ska jag nog sanart komma på. :) har inte så mkt att säga tänkte bara tala om att jag lever ! Bilder från idag kommer nog imorgon & om det är fint väder imorgon lovar jag er att fota mkt ! haha. håll tummarna !

aja, hörs imorgon! kyss ♥


fixning/påskmiddag !

nu är jag hemma för att göra mig iordning ! Solen har strålat här hela dagen så vi har varit ute i stort sätt hela dagen ! Jag och kusinerna gick även till cafét och köpte årets första kulglass ! Det var hur gott som hällst och jag länktar inte alls mer till sommaren nu.. ?! haha, snart ska vi iaf till andra "släckten" och fira påsk.

Sen en till sak, sugmärket i pannan syns huuuur mkt som hällst ! urch vad pinsamt asså.. hah (a)

nä, nu ska jag forstätta med fixandet, hörs sen !

glad påsk ! ♥


thailand om 9år !

hej alla söta läsare !
Sitter här med lillasyrran och planerar en thailandsresa som vi ska göra om nio år. haha :) Men jag har ju faktiskt lovat henne att jag ska bjuda med henne på en resa till thailand när hon är 15. Vi har setat och kollat på thailandsbilder och gud vad jag länktar tillbaka dit ! Det var värkligen en underbar resa!






klumpigt värre !!

hej ! snacka om att jag är rätt dum av mig! var ju nyss hemma hos kusinerna på llite påsk mat och så hittade jag en stor pilbåge med sygpropp på där fram (martin använder den när han tränar bilbåkeskynning) och smart som jag är trycker jag fast sugproppen i pannan. Efter några minuter börjar jag känna att det gör ont i pannan så jag tar bort sugproppen och sen inget mer med det. Sen efter några minuter börjar dom skratta åt mig och när jag sedan går och kollar mig i spegen ser jag att jag har fetaste sugmärket i pannan !!!! jag skämtar inte när jag säger att det ser ut som en stort fett blåmärke i pannan! nu har det gått några timmar och det ser bara värre och värre ut. hahah, fy fan vad klumpig man får vara ! någon som har bra förlag om hur man täcker sugmärken/blåmärken?

jag tror inte ni förstår hur mkt jag saknar sommaren !!!





Något ni inte visste om mig..


• Jag har haft tre olika bloggar och sammanlagt har
jag bloggat i mer än ett och ett halft år.
• Jag har väldigt små händer.
• Jag tycker att jag är alledes för lång för att gå i klackar.
• Jag har växt upp med enbart killar
• Mina föräldrar skillde sig när jag var väldigt liten, typ 3 år.


Today

god morgon på er !
nu är jag vaken. Även fast det är lov så blev jag tvungen att gå upp tidigt idag. ska ju hem till mamma på lite påskfirande ! så jaa, det är väll det jag ska göra idag..  Vad ska ni själva göra idag ?

har inte så mkt mer att säga nu men jag uppdaterar nog snart igen ! så vi hörs då ! puss ♥

bröllopsfotografen !

hej ! kom hem från middagen för cirkus en timma sedan, maten var jätte god och nu är jag proppmätt ! på vägen hem hyrde vi film så just nu sitter vi och kollar på bröllopsfotografen och den är skit kul ! rekomenderar den värkligen ! hah :)

jag hör av mig lite senare, för nu ska vi fortsätta kollan ! puss


snart stan !

just nu dunkar jag musik i högtalarna medans jag fixar mig och förbereder mig inför kvällen. om cirkus 30 min ska vi dra ner till stan och käka lite god mat. här kommer en dålig outfit-bild (vet inte om man kan kalla det för det..), hittade inga batterin så det fick bli webcamerna ! haha, hoppas det duger.


det jag har på mig ikväll är :
Leopardmönstrad t-shirt
svart kofta
svara ridinspirerade leggings

och parfymen på bilden.
till detta mina vita converse !

Hör nog av mig när jag kommer hem !


the body shop

BODY BUTTER
Mango Body Scrub BODY SCRUB
Sweet Lemon Shower GelShower Gel

allt detta skall införskaffas innan sommaren. Dock vet jag inte vilka dofter jag vill ha..

sun glasses

 

favoriter just nu :

då vare dags för "favoriter just nu" och den här gången är det hårprodukts favoriter !



1. REF 204 dry shampoo.
Torr shampo är nog det bästa som har uppfunnits ! För er som inte vet vad det är så är den som enn liten hårspray man har i håret som ger ett frächt resultat och mkt volym. Perfekt om håret börjar kännas lite ofrächt eller om man bara inte får bra volym i håret. Har ingenaing om vad det kostar men det ligger väll mellan 150- 170kr, men det är helt klart värt det. Vet också attd et finns lite billigare torr shampon också så ni kan ju testa ett sådant om det här känns lite för dyrt.

2. REF 532 leave in Treatment.
Detta är typ som en hårinpackning med stylingegenskaper för torrt och slitet hår. Det reparerar slitet hår och tar bort statisk elektricitet . Det ger glans, volym, fyllighet och en härlig kännsla i håret. Vet heller inte vad denna kostar men den ligger väll också någonstans mellan 130-150 kr.


Rekomenderar båda produkterna starkt ! lite dyrare men också lite bättre !


mysdag !

tjenixens ! äntligen påsk looov ! härligt !

idag så har skoldagen varit väldigt chill, hade ju mysdag i skolan så nästan alla sprangrunt i mjukiskläder och inge smink, det var inga vanliga lektioner utan endast filmtittande mm. sedan fick vi kladdkaka och sen slutade vi, och nu har vi lov ! det behövdes kan jag ju säga.

ikväll ska jag och min familj ut och käka. Ska bli rätt kul fakitskt. Men innan dess ska jag städa mitt rum som jag inte hann klart med igår och sedan ska jag göra mig iordning för kvällen. Om jag hittar batterin till kameran så kanske jag bjuder på en kvälls-outfit men det är bara kanske. 

ojj, nu ska jag sluta skriva för jag vet att det inte är någon som pallar läsa mer. men jag hör av mig senare ! 

kyss