duchen !

nu ska jag ta en paus från städandet och pluggandet och hoppa in i duchen. :) hörs sen !

back on track !

hej och förlåt förlåt förlåt för att jag inte har uppdaterat men jag har inte hunnit. Men nu är jag back on track ! idag fick jag slute mkt tidigare så jag kom hem strax efter ett. När jag var på väg hem ringde mamma och sa att hon var på stan och sa att min bal-klänning jag hade beställt hade kommit ! snacka om att jag blev glad ! hara provat den nu och så men jag har inte riktigt bestämmt mig.. jaja, jag har ju iaf ganska lång tid på mig att bestämma mig :)

nu ska jag göra lite läxor och sedan ska jag blogga. men jag här av mig senare ! kyss

svettigt !

ojj, glömde uppdatera när jag kom hem. heh, men träningen gick iaf as bra och när jag hade tränat klart det andra passet var jag genom blöt ! snacka om att jag körde hårt på friskis idag, svettet bokstavligen rann !  haha, jag är ju en duktig tjej. ;) 

imorgon äre dags för skola igen, men det är rätt skönt ändå för vi har bara tre dagar med vanliga lektioner och sedan har vi mysdag på torsdag och på fredag är vi lediga. härligt !

snart ska jag iaf kolla på Johan falk men först ska jag måla min och bambas lilla uppfinning. ! haha,

hörs imorgon :)

puss.


haha, söt bild på bambaa ! :D

dubbelt upp !

nu ska jag alledes strax åke ner till stan och fixa lite saker, om om jag hinner kanske jag ska klippa mig lite också. men jag kommer nog inte hem förns halv sju eftersom jag ska köra dubbla pass idag, men jag hör av mig när jag kommer hem ! kyssar

söndag !

hej ! idag är det söndag och jag har en hel del att göra. Har dans kl 3 och innan det så kanske jag ska klippa mig och så måste jag ficka lite andra grejer på stan och sen efter dansen ska jag till friskis. så min dag är rätt full proppad, + att jag måste plugga.. hmm (:

snart äre påsk också, häärligt ! sen är det bara 9 veckor kvar till sommarlovet och ni vet ju hur fort en vecka går. men det tråkiga är ju att sommarlovet kommer gå lika snabbt. jaja, det ska iaf bli as kul att börja på gymnasium, om jag nu kommer in dvs.

jaja, nog om det. Nu ska jag iaf börja sminka mig och välja klädsel för idag. men jag hör av mig innan jag sticker. pussss,


har inga intresanta bilder så ni får en gryt onödig bild på mitt badrum !


tha last song -

åh, det här är en film jag måste se !


hemmakväll!

blir no hemmakväll idag igen. skulle igentligen till sabina men vi skulle få främmande så pappa kunde inte skjutsa och det ösregnar ju så jag är inte direkt pepp på att gå till bussen i detta väder. haha. vad ska ni göra ikväll då ? fest eller? :)

ha det bra!


duchen/ring mig !

hej !
nu ska jag hoppa in i duchen och sedan fixa mig lite. försöker få tag på sabina men det lyckas jag inte med.. hah, så sabina om du ser det här, RING MIG !:)

jaja, nu blire duchen. Hör av mig senare ! kyssar ♥

snyggt från H&M


ipod

åhh, min ipod gick sönder för några veckor sedan 
och jag tror jag lä köpa ny.. funderar på en ipod nano:)     

Bild av APPLE NANOG5 8GB ROSA
                                 
ipod nano 1289:-

tacos

nu har jag precis käkat tacos med max och frida. vet fortfarande inte vad jag ska göra ikväll.. hmm.

vad ska ni själva göra ikväll ?


puss

Blogg tips ! :)))))

måste bara tipsa er om en grymt bra blogg ! man blir värkligen inspirerad när man läser bloggen och ni ska se outfiterna, helt galet snyggt ! här hittar ni iaf bloggen :)

Image and video hosting by TinyPic
bilden tagen från http://www.leflassh.com/

skön fredag!

snacka om chill dag asså ! började 9.30 med en typ föreställning på skolan. Sen blev det glass och sedan slutade vi kvart över 11. Direkt efter det åkte jag och ellen ner till stan och gick runt och kollade lite. sen tog jag bussen hem och nu har jag varit hemma i över 1 timma ! skööön fredag!

haha, köpte iaf bara ett nagellack och lite godis på stan, inge mer tyvärr. :P

sommar bilder!

hej!
nu ska jag snart dra till skolan och hinner inte blogga mer förns jag kommer hem ! men jag bjuder på lite härliga sommar bilder så länge ! puss ♥










äntligen klar ! :D

åh vad skönt ! nu är jag äntligen helt klar med bild-läxan och idrotts-läxan. Det är tom utskrivet och ner stoppat i plastfickor och jag är hur nöjd som hällst ! spc med idrotts-läxan ! :) nu ska jag ta och koppla av lite, ska ta mig en kopp tea och sedan sätte mig under täcket och kolla på film, det förtjänar jag ! :D

imorgon är det fredag och vi ska få fika i skolan. hah, mummsigt !

nejj, nu vill jag ha tea ! vi hörs imorgon när jag kommer hem till pappa för jag packar ihop datan nu vilket betyder ingen morgon update !

men puss på er mina fina läsare så hörs vi imorgon ! ♥

-


humöret är på topp ! - och imorgon är det fredag ! :D

god morgon !
nu är jag vaken och igång igen och humöret är på topp ! idag blir det hem direkt efter skolan och packa. men självklart kommer jag noh ha lite tid för bloggandet också ! men nu måste jag skynda mig ! :) men vi hörs när jag kommer hem! pusss

hett till våren !


leopardmönstrat,                            

zebramönstrat,                                            

och kilklackar i alla dess former !


inspiration/modekungen.se

  


+

    

I'm happy ! <3

sitter nu här och läser lite bloggar och dunkar musik för fulla muggar! musik får mig värkligen på bättre tankar och jag skulle faktiskt vilja på stå att jag är grymt lyckligt lottad! Har hur många underbara vänner som hälst, har en familj som älskar mig och inerts inne tror jag faktiskt att jag har allt jag vill ha ! eller nästan iaf ;) Jag är nöjd med mig själv och det finns inte mkt jag vill ändra på, och jaa, jag är rentutsagt lycklig !



från skolavslutningen förra året !


Låt tips - Alicia Keys


det var tacken det!

för ca 1 ½ år sedan bytte jag och en tjej i klassen mobil med varandra, och då råkade jag ha sönder hennes. Jag lämnade in den på lagning och sa att jag skulle betala reperations kostnaderna om garantin hade tagit slut. Som tur var fanns garantin kvar och jag behövde inte betala. Hon fick ha min mobil under tiden hennes var på lagning.

När mobilen sen var klar så skulle vi byta tillbaks mobilerna och då var det en spricka snett över i stort sätt hela min skärm :o hon sa ingenting om det utan det var jag som märkte det. Hon sa inte förlåt eller erbjöd sig betala. Så tillslut köpte jag en ny mobil till mig själv. Sen efter kanske ett halv år så blev hennes mobild snodd eller något och då fick hon låna min gamla mobil (den hon tidigare hade haft sönder). Sen nu ca 1 ½ år senare fick jag äntligen tillbaks min gammla mobil som jag har sagt många gånger att jag ville ha tillbaka och då ser den ut såhär..


Man ser ju typ ingenting ! :S

Joo, tjena att man tänker låna ut nå mer saker ! och att hon inte äns säger förlåt gör ju mig bara ännu argare ! Taskigt skulle jag vilja på stå !!

visserligen hade jag ju redan köpt en ny mobil till mig men att hon inte säger något gör mig skit arg !

mkt att göra !

hej ! känner att jag inte riktigt hinner med bloggen nu för tiden. Men jag har väldigt mkt att stå i just nu. Mkt i skolan, mkt träningar osv. Imorgon ska vi göra ett till nationellt prov i engelska och jag börjar faktikst bli lite smått nervös.. men det går nog bra !

Sitter iaf just nu med idrotts-läxan i högsta hugg tsm med en kopp tea ! Har väll inte så mkt mer att säga men jag hör nog av mig lite senare ! pussss


haha, bjuder på den !

Sommar outfits / nytt i gaderoben !


Köpt för någon månad sedan men
har inte hunnit använda den än men
jag tycker den är grymt snygg och
kommer förmodligen bli en utav
favoriterna i sommar :) 99:- H&M


Vit spetts-klänning ! kommer garanterat
vara en favorit i sommar. Köpte den i
fredags men har bytt storlek. Love it !


en söt liten tunika som jag köppte
ganska nyligen på rea:n på åhlens.
Ord. pris : 249:- Rea: 49:-
Även denna kommer bli en favorit i sommar !

Ny jeans-jacka ! Köpte den för cirkus
4 dagar sedan. dålig bild, jag vet !


har även köpt ett par solglasögon & två
bh:ar i veckan.


Snart ska jag förmodligen åka till kupolen och shoppa lite:) sen blire dans och kanske friskiiiiiis ! :) pusss


proppmätt/tv-tittande

hej på er !
har precis käkat så nu sitter jag här proppmätt ! Jobbet idag gick mkt bra och tyvärr är det alledes för mörkt ute för att få bra bilder på mina nya inköp så jag hoppas jag hinner med det imorgon :) kvällen kommer väll mest bestå utav tv-tittande, eftersom jag är väldigt trött så pallar jag inte göra något annat !

pusss

lördag/jobba

god morgon ! Lördag idag, härligt ! men jag ska iaf snart åka in till stan för att jobba lite. Kommer väll hem strax efter halv 5. Om det är bra ljus då så ska jag ta och fota mina nya grejer annars får ni det imorgon :) men somsagt jag hör av mig när jag kommer hem ! puss

fel ljus !

nej, det blev inge bra ljus när jag skulle ta bilderna så det kommer imrgon efter att jag har jobbat. Jobbar mellan 10-16 imorgon men jag hör av mig sen ! puss :)


Snart så !

hej !
var sitter här nu med världens mens-värk och snart ska jag hoppa in i duchen. Sen ska jag försöka fota dagen/gårdagsen inköp och sen ska jag klura ut ett roligt inlägg :) det låter väll bra ? så håll ut !!



Favoriter h&m herr / Favoriter h&m dam

 

 


Dagens fråga:

linnea,.,: om önskemål om vad jag ska blogga om ?!:
heeeej ! hur skulle du beskriva din klädstil ? vilka är dina favorit afärer och vad tror du kommer bli din sommarens favorit plagg ???? kramkram




svar: hej ! jaadu, jag vet inte hur jag skulle beskriva min klädstil faktiskt, jag tar väll på mig det jag tycker är snyggt och bryr mig inte så mkt om vad andra tycker och tänker. Har väll ingen direkt "favorit" affär men jag shoppar nog rätt mkt på h&m, gina tricot, only och veromoda. Det är ju typ dom ända som finns i lilla falun. haha :) och sen till sommarens favorit, jag tror att det blir jeans-shorts och oversizade tröjor/t-shirtar för min del !

onsdag 17/3

hej!
gjorde nationellt-prov idag, svenska muntliga. och jaa, det gick väll bra, bortsett från att jag kanske snackade lite för mkt men dom andra snackade ju inget så vad skulle man göra liksom ? haha

nu sitter jag iaf här ny duchad och med blött kallt hår och snart ska jag väll ha i lite bra produkter :) har hunnit med att träffa anna-maria idag också och det var då på tiden !

hörs sen !


:)

nu är jag hemma igen, det var väldigt skönt med en kvälls-promenad kan jag ju säga ;) snart ska jag fortsätta med pluggandet men först en duch ! puss ♥



promenixx !

nu ska jag ut på en promenad med mamma och hunden. men jag hör av mig när jag komemr hem ;) ♥

pluggning !

tjena !
nu sitter jag och pluggar men jag kan faktiskt inte hålla mig borta från datan.. haha ;) snart ska jag iaf gå ner och käka lite och sedan fortsätter pluggandet !

angående mitt köp-förbud så kan jag faktiskt tala om att jag har fortfarande inte köpt något ! förutom typ tuggumi för mammas pengar osv, men förutom det så har jag inte brutit mitt köp-förbud ;) haha, erkänn att jag är väldigt duktig ?

nej, nu ska jag fortsätta plugga. men vi kanske hörs senare ! :)) pussss

dans

tjena tjena ! :)
nu är jag hemma från dansen och dansen kommer nog bli huur snygg som hällst ! :D imorgon är det måndag igen och jag ska till skolan. Känner att bloggandet den hära helgen inte har varit på topp men jag ska försöka ta igen det den här veckan ! ;)

nu ska jag snart gå ner och käka och sedan ducha osv. tror även jag ska börja plugga ;) men vi hörs lite senare eller imorgon :)) pussss

en snabb update!



Hej ! Tänkte bara slänga in en snabb update nu och visa att jag lever och mår bra. Är huur trött som hällst och har noll fantasi. Men nu vet ni att jag lever iaf, haha ;) pusss ♥

freeedag ! :D<3

haha, kollade just igenom komentarerna jag hade fått och ellen tollsten tyckte att jag skulle blogga om henne ;) haha, vem vet, kanske borde skriva ett inlägga om henne..  ;)

jaja, nu är jag iaf hemma från skolan och just nu sitter jag och väntar på att anna-maria ska höra av sig ! :D har inte så mkt mer att säga nu men vi hörs lite senare ! puss

önskemål om vad jag ska blogga om ?!

hej bloggän !
shit jag glömde ju helt bort att blogga igår ;o ledsen för det men som jag precis sa så glömde jag ju bort er !

jaja, nu har jag iaf kommet hem från skolan och har hunnit käkat lite. Ikväll så ska jag plugga och packa, och kanske träna och så klart blogga ! men om ni har önskemål om vad ni vill att jag ska blogga om äre bara att säga till för jag har faktikst noll fantasi idag..

nu ska jag ta och kika igenom lite bloggar men vi hörs straxxxxxxxx ! ;)

friskis/tt&jennyyy

nu ska jag ta och byta om och sedan blire att hämta upp tt för ett träningspass på friskis. kommer hem strax efter nio skulle jag tro. Hörs då eller imorgon bitti ! pussssssss


hittade en bild på förra årets falu kalas ! nu vill jag ha sommar ! ;')

Från och med nu - köpförbud!

okejj, nu ger jag mig själv köpförbud ! detta har jag köpt den senaste veckan:
skinnjacka 399:-
jeans 299:-
diadem 79:-
solglasögon 129:-
tröjja 89:-
film 89:-
fika nr 1 med bamba 30:-
fika nr 2 med jenny 40:-

och det här är bara lite av vad jag har köpt på en vecka och det är ju för över 1000 spänn! :S på en ynka liten vecka !! :S shiit asså ! får ju tusen kr i månaden och det gör jag av med på en vacka, sjukt.

Tisdag/bilder

jahapp, då var det tisdag igen då.. och nu är det bara fyra skoldagar kvar tills fredag :) haha, nu ska jag iaf snart kila till skolan men jag tänkte att jag skulle bjussa på några bilder från gårdagen, ;) btw så  fick jag äntligen tbx min mobil igår efter2,5 månader :S  aja, bilder var det :
 
elly var... elly ? :p

och ellen var bruuun ! :P

och elias hade snaggat sig :)

och felix var fortfarande crazy, haha ;)

nuhinner jag inte med flera bilder, men det kanske kommer flera ikväll när jag kommer hem !! :P pusss



fikat ! :)

hej !
nu har jag precis kommit hem från en lång och härlig fika tsm Bamba, felix, marcus och måns :) kollade även på lite skor, behöver värkligen ett par lite finare, som man kan ha till fest osv :)

tog en massa knasiga bilder idag i skolan men tyvärr hinner jag inte lägga upp dom nu för jag ska på dans om cirkus 1 timma :)

nä, nu ska jag ta och kika igenom lite bloggar och sedan byta om :) pussssss ♥


käkade årets första glass
idag, haha, gott var det men kallt ! :P


Frågor och svar !

Lisa om i'm in love !:
hej vill bara säga att jag tycker din blogg är jätte bra!
och så undrar jag vart du han hittat de där vita leggingsen med blommor och vart du köper dina converse skor?
skulle bli jätte glad om du svarade i ett inlägg eller nått :-)

kram!



Svar: Hejsan lisa ! kul att höra att du gillade min blogg ! Leggingsen kommer från halens.se och dom kostar 199:- för två par och converse skorna har jag köpt på kupolen (borlänge) men det finns att köpa på nästan varenda skoaffär har jag sett :) hoppas svaren duger annars får du höra av dig igen :)

skola !

god morgon på er !
nu är jag vaken och ska alledes strax börja dra mig mot bussen. Det är ju måndag idag vilket betyder skola :P Men jag hör av mig när jag kommer hem ;) puss


pluggning på g :)

nu har jag duchat, rakat benen, smörjt in hela kroppen, haft hårinpackning osv och nu så ska jag sätta igång med pluggandet för imorgon börjar skolan och på fredag har jag som sagt prov.. men jag hör av mig lite senare ! puss

 

två/johanna

 

Dagens tips: Tahiti tea :)

 

söndag/7mars

nu är jag vaken och jag har precis käkat frulle :) idag har jag faktiskt inget planerat, funderar på att dra ner till stan och shoppa lite.. eller så kanske jag ska träna.. hrmm..

imorgon börjar skolan igen och vi har prov på fredag. så veckan kommer väll bestå utav mest träning och plugg :)

nu ska jag ta och plocka ihop lite kläder som ligger utspritt på mitt golv. haha;) men jag hör av mig senare ! pussssssss


nu vill jag ha sommar,,

favorieter just nu - nelly.com


rrrubrik

hej !
idag har jag varit ute precis hela dagen. Har åkt skidor, haft snöbolls-krig mot martin och tobbe, grillar korv, solat på taket, åkt skoter med tobbe, fastnat med skotern, och sooooolat ! :) synd bara att det bara ör mina fula fräknar som har fått färg, blä !

nu har jag iaf precis kommit hem till pappa och jag ska vara här tills på fredag. Ikväll har jag inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra, kanske träffa någon utav tjejerna ? :) jaja, jag ska se vad dom har för sig !

nu ska jag ta och kika runt på lite bloggar osv. men vi hörs sen ! :))


fyra







(köpte skorna idag, så nu har jag ett par vita, ett par rosa och dom här :) )


(:

tjenare bloggen !
har inte så mkt att blogga om just nu, inget intresant händer just nu, tråkigt nog ! men jag har iaf börjat ätit allergi-tabletter (stavning?) så jag är dööö trött vilket gör att jag inte pallar göra något. Tror iaf att jag ska ta med mig kameran en vända och kanske gå ut och fota lite eller något liknande ! jaja, puss på er!

SOOL (y)

god morgon !
i dag var det då väldans vackert väder ser jag ! så därför blir det nog ingen bloggning för jag vill ut ! ;) haha, men jag mår toppen och hör av mig så fort jag får tid :) puss ;)


-

i just can´t get you out of my head,
i just can´t get you out of my head,
i just can´t get you out of my head,
i just can´t get you out of my head,

fan. </3

hjälp mig ?!

hej !
sitter och finderar på vad jag ska göra idag.. det är hockey i vika idag igen men jag vet inte om jag har sån stor lust att gå, annars kanske jag ska ringa någon av tjejerna och se vad dom gör för något.. haha, ibland önskar jag bara att någon kunde bestämma åt mig. haha ;)

nu ska jag ta på mig en tröja och sedan ska jag packa, hoppas iaf på att jag slipper sova hemma inatt, så jag packar nu i hopp om att jag hittar någonstans att bo :) ha.

puss

Tjejerna/Tzatsiki/waynes

hej !
som ni kanske har sett så hann jag inte med outfit-bilden som jag sa. Hann inte äns kolla på killarna när dom spelade hocky.. men dom ska spela imorgon och då hoppas jag på att hinna se ! :)

kvällen med tjejerna blev iaf grymt lyckad, lite crazy men det är väll så det ska vara, haha :) först var det tzatsiki och sen drog vi tell waynes.

lägger upp bilder lite senare. tog ju inga egna så jag måsta få några utav dom andra.

nu ska jag kika på tv och sen ducha, puss '

-

nu ska jag börja fixa mig lite och sedan blir det stan. Vet inte om jag hinner åka och kolla på killarna men jag ska försöka. Dom behöver ju lite "hejjaklacks" stöd! haha, :) kommer förmodligen en "outfit" bild om kanske nån timme när jag är klar. jaja, nu måste jag skynda mig ! puss


Sol/hockey/tjejerna ! :)

hej på er !
nu sitter jag här hemma hos mamma och snart tror jag att jag ska ta med mig kameran och gå ut. solen lyser ju och jag tror faktiskt att det kommer kunna bli grymt fina bilder ! 

Sen tror jag iaf att jag ska gå och kolla på Tobbe och Simon som ska spela hockey idag, sen ska jag in till stan för att träffa tjejerna. vi ska nämligen ut och käka :)

Igår var jag ju på stan och då köpte jag ett par jeans och en jätte fin typ blå tröja med "puff-ärmar", so cute ;) haha, la även undan en skin-jacka som jag förmodligen ska köpa idag innan jag ska träffa tjejerna. Köpte även en present till sofia men mer än så kan jag ju inte säga. (:


jaja, nu ska jag ut, ska bara ringa tobbe först :) pusssss ♥

-

nu sitter jag här ny duchad och fräch och ska alledes strax ta fram hårblåsen och börja fixa mig. 

om cirkus 1 timme ska jag ta bussen ner till stan. ska fixa lite grejer, bla ska jag gå till the phone house och höra om min mobil har kommit ! hopppppppas !

nu har jag inte mkt mer att säga men vi hörs senare ! puss


första riktiga dagen på lovet ! :)))

god morgon !
nu har jag precis vaknat och ska alledes strax gå till köket för att laga mig lite lunch. Dagen kommer väll bestå av hemma cill, tröning med sabina och amna, och sen kanske jag ska ut till vika. men förmodligen sover jag hemma iaf.

nu skriker min mage på mat så nu blire köket ! pusshej !